Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves fiúkat miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves fiúkat miért nem szeretitek?

Figyelt kérdés

Én is egy ilyen rendes srác lennék , aki normális , őszinte , aranyos , kedves ( ezeket nem én mondom mások mondták rám ) .

De ez sajnos nem jön be a lányoknak .

Megpróbáltam már felvenni a bunkó mocskos , aberált stílust amiért viszont úgy odavannak de akkor meg le vagyok bunkózva és azért nem állnak velem szóba.

Ki érti már ezt amíg más csinálja velük akkor majd benedvesednek amikor én akkor meg én vagyok a szar szemét . Ha normális vagyok akkor meg észre sem vesznek .

Akkor még is mit csináljak , hogy találjak végre egy lányt ?

Amikor régen azt láttam , hogy a rövid hajú srácoknak van barátnője akkor lenyírattam én is amikor már rövid hajam volt mindenki megnövesztette és akkor az volt a menő , és ezt még sorolhatnám napestig .

22ff

2013. ápr. 17. 18:53
 1/9 poiu ***** válasza:
Esetleg megpróbálnál az lenni, aki vagy?
2013. ápr. 17. 18:54
 2/9 anonim válasza:
2013. ápr. 17. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert sokan a rondaságukat próbálják kompenzálni a kedvességükkel.
2013. ápr. 17. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is kedves srác vagyok, és lekoptatnak olyan szövegekkel mint pl: "nálam jobbat érdemelsz", "majd te is megtalálod az igazit" de ezeken kívül van olyan csaj is, aki szó nélkül eltűnik, és nem indokolja meg, miért...
2013. ápr. 17. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok, üzenem a csajoknak, hogy nem épp a gerincesség, és az emberiesség mintaképei... grat nekik -.-
2013. ápr. 17. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
A kedves srácokat nagyon is szeretik a lányok, a bunkókat meg nem. Keveritek a szexi nem szexi bunkó nem bunkó fogalmakat. A siker titka egyedül annyi hogy tudni kell hogy kinél kell próbálkozni! Figyeljétek a jeleket, és lépjetek. :)
2013. ápr. 17. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, téged akkor sem szeretnek, ha kedves vagy, de akkor sem, ha bunkó. Akkor meg valami más a baj, nem a kedvesség (ugye ez a kérdésedből egyértelműen következik). Valamit rosszul csinálsz.
2013. ápr. 17. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 17. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mert a nőknek a pénz a fontos, na meg a Ferrári a garázsba. Felszínesek, anyagiasak, amit nem lehet megvenni, azt nem tekintik értéknek. Hát ezért.

Tehát ha sok lóvéd van, abszolút nyerő vagy az összesnél, ha nincsen,akkor emberszámba se vesznek.

"Mert sokan a rondaságukat próbálják kompenzálni a kedvességükkel."

Ne aggódj, az átlagos fiúkat is elküldik az anyjukba, max. a Justin Biebereket nem.

2013. ápr. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!