Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúkat miért nem szeretitek?
Én is egy ilyen rendes srác lennék , aki normális , őszinte , aranyos , kedves ( ezeket nem én mondom mások mondták rám ) .
De ez sajnos nem jön be a lányoknak .
Megpróbáltam már felvenni a bunkó mocskos , aberált stílust amiért viszont úgy odavannak de akkor meg le vagyok bunkózva és azért nem állnak velem szóba.
Ki érti már ezt amíg más csinálja velük akkor majd benedvesednek amikor én akkor meg én vagyok a szar szemét . Ha normális vagyok akkor meg észre sem vesznek .
Akkor még is mit csináljak , hogy találjak végre egy lányt ?
Amikor régen azt láttam , hogy a rövid hajú srácoknak van barátnője akkor lenyírattam én is amikor már rövid hajam volt mindenki megnövesztette és akkor az volt a menő , és ezt még sorolhatnám napestig .
22ff
Azért mert a nőknek a pénz a fontos, na meg a Ferrári a garázsba. Felszínesek, anyagiasak, amit nem lehet megvenni, azt nem tekintik értéknek. Hát ezért.
Tehát ha sok lóvéd van, abszolút nyerő vagy az összesnél, ha nincsen,akkor emberszámba se vesznek.
"Mert sokan a rondaságukat próbálják kompenzálni a kedvességükkel."
Ne aggódj, az átlagos fiúkat is elküldik az anyjukba, max. a Justin Biebereket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!