Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az első randin, megtettétek, hány évesen?
Fogadjunk: a kérdező egy nő, akit valami pasi megfektetett az első randin, és most itt próbál meg egyrészt morális feloldozást nyerni, másrészt némi megnyugvást találni, hogy nem csak arra kell(ett) a férfinak.
Talált?
hát, volt olyan,h első megbeszélt randi után szex lett(előtte egyszer találkoztunk,én fotózáson voltam, neki meg haverja volt a fotós).
ekkor már 18 voltam,1 hónapig voltunk együtt, de tartott volna tovább is,csak el kellett költöznöm suli maitt,és nem akart távkapcsolatot...de zet csak nem rég mondta el,pedig én szívesen maradtam volna a kedvéért
sztem is hamar kell lefeküdni,nem az,amit sok csaj csinál,h jaj három hnap meg ilyesmi....ha rossz a szex nagyon,úgy is kiábrándulok belőle, és időt veszítettem :D
most nem zat mondom,h feltétlenül az első randin kell megtörténnie,de én pl barátommal 2 éve vagyok együtt,és 4. alkalommal feküdtünk le
Ha úgy érzitek mindketten, mehet a dolog. Ha valaki nem akarja, akkor nem.
Ha mondjuk te nem akarod, és a srác nem érti meg, akkor több időt nem is érdemes rá fordítani.
Aminek meg kell történnie úgy is megfog. A folytatás meg majd kiderül. Azért mert nem fekszel le vele az első randin, még nem biztos hogy komolyan is fogod érdekelni... ezt nem ezzel kell mérlegelni.
Ha többet akar tőled szexnél, akkor ez nem fog számítani, hogy mikor történik meg.
Szerintem is hülyeség hónapokig várni, szeretem tudni mit tud a másik. fontos a szex a kapcsolatban.
23 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!