Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szex az első randin, megtettét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az első randin, megtettétek, hány évesen?

Figyelt kérdés
És randiról van itt szó,nem egy hivatalosan megbeszélt "szextúráról".
2013. ápr. 17. 13:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
és volt,hogy kapcsolat lett belőle?
2013. ápr. 17. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Fogadjunk: a kérdező egy nő, akit valami pasi megfektetett az első randin, és most itt próbál meg egyrészt morális feloldozást nyerni, másrészt némi megnyugvást találni, hogy nem csak arra kell(ett) a férfinak.

Talált?

2013. ápr. 17. 14:04
 13/20 ivilicious ***** válasza:

hát, volt olyan,h első megbeszélt randi után szex lett(előtte egyszer találkoztunk,én fotózáson voltam, neki meg haverja volt a fotós).

ekkor már 18 voltam,1 hónapig voltunk együtt, de tartott volna tovább is,csak el kellett költöznöm suli maitt,és nem akart távkapcsolatot...de zet csak nem rég mondta el,pedig én szívesen maradtam volna a kedvéért

2013. ápr. 17. 14:07
 14/20 A kérdező kommentje:
#12 Igen,nő vagyok,de nem történt meg a szitu, csak elképzelhető :)) csupán kíváncsi vagyok ki hogy áll hozzá.én személy szerint elég nyitott vagyok a témában, ami nem jelenti azt,h ribi lennék. Semmi jónak nem vagy elrontója, és ismerem a határaimat.
2013. ápr. 17. 14:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Persze. Minek a színjáték?
2013. ápr. 17. 14:31
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak sokan úgy vélik, hogy ha már elsőn megtörténik akkor tuti nem lesz folytatás.Mert mér akarna megint találkozni. Én meg úgy gondolom, hogy ha mindketten akarjuk, és összejön, akkor oké. Ha ezek után pl. a pasi nem akar folytatást, akkor vagy kiderült,h nem illettünk össze z ágyban, vagy az,hogy nem is akar jobban megismerni,komolytalan.És ezek igazak akkor is ha a nő nem akar folytatást.Szerintem.
2013. ápr. 17. 14:34
 17/20 ivilicious ***** válasza:

sztem is hamar kell lefeküdni,nem az,amit sok csaj csinál,h jaj három hnap meg ilyesmi....ha rossz a szex nagyon,úgy is kiábrándulok belőle, és időt veszítettem :D

most nem zat mondom,h feltétlenül az első randin kell megtörténnie,de én pl barátommal 2 éve vagyok együtt,és 4. alkalommal feküdtünk le

2013. ápr. 17. 14:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Jaja. Mert nem igaz, hogy ha szerelmesek vagyunk akkor csak jó lehet a szex. pont, hogy akkor már nem látunk tisztán. Ha valami nem is tetszik/tetszene annyira nem vesszük észre.aztán később ha a szerelem elmúlik,marad a szeretet,na meg a kevésbé tüzes szex :)
2013. ápr. 17. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mindketten szeretnétek akkor miért ne?Persze,hogyha egyikőtöknek sincsen kapcsolta,mert az nem éppen lenne fair.
2013. ápr. 18. 19:12
 20/20 anonim válasza:

Ha úgy érzitek mindketten, mehet a dolog. Ha valaki nem akarja, akkor nem.

Ha mondjuk te nem akarod, és a srác nem érti meg, akkor több időt nem is érdemes rá fordítani.

Aminek meg kell történnie úgy is megfog. A folytatás meg majd kiderül. Azért mert nem fekszel le vele az első randin, még nem biztos hogy komolyan is fogod érdekelni... ezt nem ezzel kell mérlegelni.

Ha többet akar tőled szexnél, akkor ez nem fog számítani, hogy mikor történik meg.

Szerintem is hülyeség hónapokig várni, szeretem tudni mit tud a másik. fontos a szex a kapcsolatban.

23 éves lány

2014. febr. 9. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!