Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallode kérdése:
Hogy tegyem bátrabbá a lányt?
Figyelt kérdés
Facebook-on tök jól elbeszélgetek vele, de sajnos ha élőben találkozok vele, akkor én beszélek hozzá, válaszol és mosolyog. Azt tudom, hogy tetszem neki, össze is jönne velem, mondta másnak aki visszamondta. Az a tippem, hogy zavarban van. Hogy tudnám bátrabbá tenni, hogy jókat tudjunk végre beszélgetni, úgy mint neten??2013. ápr. 16. 21:15
11/15 hyatt válasza:
adj neki időt és kezdeményezz gyakrabban. Keress olyan dolgokat amik nem feszélyezik és csináljátok azt.
Lehet a beszélgetés pl pont nem ilyen. Nem mindenki szeret élőben dumálni ahol sebezhető vagy.
Kezdeményezz sokat. Lépj akcióba, bűvöld el, hogy nevessen és ha ez megvan akkor azonnal kapd le. Ezekkel kilövöd azokat a gondokat amik olyan sok embernél fenn állnak - vagyis hogy túlgondolkodja a dolgokat.
Nem szabad hagyni agyalni, az az ő halála és ő sem élvezi.
12/15 A kérdező kommentje:
#11 köszi, nagyon hasznos volt! csak sajnos az a baj, hogy énis félénkebb srác vagyok, de igyekszem nála:D
2013. ápr. 16. 21:37
13/15 anonim válasza:
10 Nem szokásom irigynek lenni:DD Csak érdekes az emlékezőtehetséged:DD
14/15 A kérdező kommentje:
nem igazán értem mire akadsz kilyukadni..:D
2013. ápr. 16. 21:40
15/15 anonim válasza:
14 Érdekes mikor egy pasi smárolást mond mikor a a nő semmi ilyenre nem emlékszik, hogy vele nyáron ilyen történt volna. Max. arra, hogy meghívták egy kávéra, amit nem fogadott el:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!