Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy különleges egymásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy különleges egymásra találás, hogy cselekedhetnék tovább? 17/f

Figyelt kérdés

Hètvégén chatrouletten összeismerkedtem egy nálam 3 évvel fiatalabb lánnyal. Kiderült, hogy 2 falura lakik tőlem, hát nem hihetetlen?

Mindez szombaton történt, mindjárt elkérte a Skype címem és mentünk camozni, beszélgetni. Ez 4 órára sikerült. Vasárnap nehéz vizsgára készültem, ezért csak délutántól tudtunk beszélni.

Vasárnap szintén 4-5 órát dumáltunk. Este mielőtt ment volna lefeküdni elkérte a tel. számok, pont akkor mikor én akartam volna tőle elkérni.

Már tegnap is meg ma is naponta 10x felcsörgetjük egymást a suliból. Tegnap kérte, hogy megint camozzunk és 2 órát beszélgettünk is.

Mit lépjek tovább? A lány alapsulis, én középiskolás, 17 éves vagyok. A lány 14-15 éves, de első ránézésre 19-nek tippeltem volna, értelmes/ okos/ széplány.

Szerintetek mennyire esélyes, hogy összejövünk?

Persze ne várjam, hogy a sült galamb a számba szálljon. Hogy léphetnék, hogy az tetszen a lánynak is?

Lányok, fiúk, érdekelne a véleményetek!

Előre is köszönöm!

u.i: ha elolvastad írj legalább valami kis véleményt, tippet? Köszönet!:)

2013. ápr. 16. 18:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
:) aranyos
2013. ápr. 19. 19:02
 22/26 anonim válasza:
Bocsi, hogy csak most irok, de azota mi tortent? :)
2014. máj. 4. 22:09
 23/26 A kérdező kommentje:
Leráztam és már fél éve barátnőm van. :D
2014. júl. 27. 00:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Miért ráztad le?
2014. aug. 1. 10:17
 25/26 A kérdező kommentje:
Csak mert rájöttem, hogy nem a tanult fiúk érdeklik őt, hanem a drogos, teletetovált piercinges srácok, mint amilyen a mostani barátja is.
2014. aug. 1. 10:38
 26/26 anonim válasza:
Hogy lehettél ennyi idősen rádiós műsorvezető? :O
2015. júl. 19. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!