Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy különleges egymásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy különleges egymásra találás, hogy cselekedhetnék tovább? 17/f

Figyelt kérdés

Hètvégén chatrouletten összeismerkedtem egy nálam 3 évvel fiatalabb lánnyal. Kiderült, hogy 2 falura lakik tőlem, hát nem hihetetlen?

Mindez szombaton történt, mindjárt elkérte a Skype címem és mentünk camozni, beszélgetni. Ez 4 órára sikerült. Vasárnap nehéz vizsgára készültem, ezért csak délutántól tudtunk beszélni.

Vasárnap szintén 4-5 órát dumáltunk. Este mielőtt ment volna lefeküdni elkérte a tel. számok, pont akkor mikor én akartam volna tőle elkérni.

Már tegnap is meg ma is naponta 10x felcsörgetjük egymást a suliból. Tegnap kérte, hogy megint camozzunk és 2 órát beszélgettünk is.

Mit lépjek tovább? A lány alapsulis, én középiskolás, 17 éves vagyok. A lány 14-15 éves, de első ránézésre 19-nek tippeltem volna, értelmes/ okos/ széplány.

Szerintetek mennyire esélyes, hogy összejövünk?

Persze ne várjam, hogy a sült galamb a számba szálljon. Hogy léphetnék, hogy az tetszen a lánynak is?

Lányok, fiúk, érdekelne a véleményetek!

Előre is köszönöm!

u.i: ha elolvastad írj legalább valami kis véleményt, tippet? Köszönet!:)

2013. ápr. 16. 18:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Felcsörgettem, egyből felvette, belöktem a 'sármos, férfias hangom' (2 évig rádiós műsorvezető voltam :D) most megy haza és már mondta jön is fel netre dumálni velem.:)
2013. ápr. 16. 19:08
 12/26 anonim ***** válasza:
yaay de cuki :) egyelekmeg titeket:D
2013. ápr. 16. 19:10
 13/26 anonim ***** válasza:
hát komolyan meghalok:) nagyon édik vagytok:D !!
2013. ápr. 16. 19:12
 14/26 anonim ***** válasza:
majd írj hogy mi történt :DD
2013. ápr. 16. 20:41
 15/26 A kérdező kommentje:
Lassan 2 órája chatelünk, most ide jöttem géphez, talán camozni is lesz kedvünk :)
2013. ápr. 16. 21:08
 16/26 anonim ***** válasza:

Hajrá!

Szerintem mindenképp hívd el a lányt randizni.Ennyi véletlen nem létezik:D

2013. ápr. 16. 21:20
 17/26 A kérdező kommentje:

camozni nem camoztunk, mert fáradt volt szegénykém, tegnap is negyed órát győzködtem, hogy nem számít, hogy nincs kisminkelve (fürdés után), nekem nem számít, de neki igen, végül bekapcsolta tegnap, úgy pár percet még szégyenlősködött, takargatta az arcát, közben leskelődött az újjai között. Végül camoztunk tegnap fél órát.

Megértem, hogy ma már nem akart camozni :)

majd holnap elhívom őt egy találkozóra! Köszi az eddigi kitartó szavakat, nagyon sokat jelentenek!

2013. ápr. 16. 22:07
 18/26 A kérdező kommentje:

várom a további véleményeket, ötleteket! :)

ment mindenkinek a zöld kezecske!

2013. ápr. 16. 22:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: hívd el egy személyes találkozóra!
2013. ápr. 19. 18:55
 20/26 A kérdező kommentje:
eddigi fejlemények: folytatódnak továbbra is a csörgetések, egyre többet beszélünk telefonon. Tegnap este buliban voltam és nem vettem észre, hogy este 10 után hívott csak éjfél után jóval, akkor pedig már nem volt szívem viszahívni, mert biztosan aludt már. Haza értem és írtam neki, hogy hol voltam és miért nem hívtam már vissza. Erre reggel azt írta, hogy semmi baj csak már hiányolt :)
2013. ápr. 19. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!