Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mondjam el neki hogy bántott a dolog?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy lehetőségem lett volna találkozni egy illetővel, a látogatás nem ő miatta volt, hanem dolgom volt és így vele lehettem volna..De neki dolga akadt és nem tudott velem lenni. Nem az idegesített hogy dolga volt, csakhogy nem szólt előtte..Utána aranyos volt és kérdezgetett hogy mi volt, hogy sikerült a dolgom és sajnálja hogy nem találkoztunk. Szerintetek tegyem szóvá, hogy miért nem szólt? Vagy eltúlzom a dolgot?
2013. ápr. 16. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
eltúlzod, és sok lesz a dolog
2013. ápr. 16. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
miért akarsz mindneröl tudni? Szerintem ha fontos lenne akkor elmodta volna, hogy mi dolga volt :)
2013. ápr. 16. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy csöppet igen.

Eltúlzod a dolgot, ne hisztizzél már!

4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak igyekeztem burkoltan fogalmazni:)
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem az volt a bajom, hogy nem mondta el, hogy mi volt a dolga és nem is ezért akadtam ki, csak mondjuk azt hogy ritka lehetőségek egyike hogy találkozzunk.
2013. ápr. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!