Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagy alacsony fiúk, nektek is klassz az élet, hogy naponta láttok 1001 szép csajt, de egyikhez sem szólhattok még hozzá sem, mert nyomulásnak veszik és egyből kigúnyolnak vagy lekoptatnak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 21:53
11/13 anonim válasza:
Azt hiszem nekem a vagy helyett és-t kellene írni, ugyanis rendkívül és undorítóan ronda vagyok, alacsony, és még testalkat szempontjából is a legrosszabb vagyok: dagadt. Ettől függetlenül az élet szép és tele van lehetőségekkel. Csak éppen csajozásban nem terem nekem babér, mert nincs olyan lány, aki ilyen külsővel vonzódni tud hozzám, ellenben az élet más területein majd kompenzál az élet azért, mert magányosan kell leélnem az életem.
13/13 anonim válasza:
de van rosszabb én most például tök jól érzem magam mert eszembe jutott hogy nem egy áram víz nélküli házban vagyok vagy csatornában élelem nélkül és csak magányos vagyok brühühü arra pazarlom az arőforrásaink egy részét hogy ilyenekről írjak, csudajól megy mikor a most elhasznált internet és áram költségét ha eljuttatnám egy éhezőnek lehet többet használna az emberiségnek mivel lehet hogy ő aki éhenhal ebben a pillanatban nem egy retardált önsajnáló szar aki ilyen baromságokat írna az én helyemben hanem csinálna valami értelmeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!