Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezzel a lánnyal mihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel a lánnyal mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Egy négynapos sporttáborból értem haza ma délelőtt. Megismertem egy lányt, aki valamiért nagyon érdekes, titokzatos számomra. Komolyabb, de mégis vannak néha ilyen kitörései, mikor átmegy viccesbe :D Gyönyörű lány: sok lányt láttam már, de meg merem kockáztatni, hogy az általam valaha látott csajszik között top3-mas az arca. Nagyon igényes, ad a kinézetére. Na az a helyzet, hogy ez a hölgy nagyon bejön. Nagyon szeretnék vele kapcsolatot kialakítani. Az viszont viszonylag nagy probléma lehet, hogy kiderült, hogy az egyik legjobb haverom exe. Na most nem tudom hogy egy esetleges kapcsolat kihatna-e a barátságunkra.

A kérdéseim a következők:

-A barátom utálni fog ha összejövök a volt csajával?

-A lányhoz hogy közeledjek, hogy flörtöljek vele?

-Facebookon dumáljunk sokat, haverkodjunk össze valamennyire a lánnyal, és aztán hívjam egy talira, vagy pedig egyből hívjam el valahova?

Na ennyi lenne, bocsi hogy össze-vissza lett az egész, már fáradt vagyok:D

Köszi a válaszokat!

2013. ápr. 15. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Fogadj meg egy jó tanácsot!

Barát exével sose kezdj. Abból mindig csak a bonyodalom van.

Nekem elhiheted. Másrészt a barátod árulónak fog hinni, és senki leszel a szemében. persze ez az én tapasztalatom.

2013. ápr. 15. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:

1. Egyszer igazán gondolhatsz magadra is

2. Legyél nyitott, szellemes, mutasd ki hogy érdekel(viszont ne fullaszd meg az érdeklődéseddel)

3. Facebookos kapcsolattartás nem rossz ötlet, de a személyes találkozó az igazi, szóval ha lesz lehetőséged hívd el mihamarabb

2013. ápr. 15. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
A haverod nem fog utálni ha már nem szereti, ha még nem beszéltél vele akkor beszélgess vele facebookon és aztán hívd el talira aztán ha már annyira ismerek tali végén lehet ölelés , csók vagy valami
2013. ápr. 15. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
ne halgass az elsőre legyél önző :DD
2013. ápr. 15. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
az első vagyok. mondjuk az is számít h mióta nincsenek együtt.
2013. ápr. 15. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel haveroddal beszeld meg :) ha rlmondod h tetdzik neked ez a lany stb...akkor tuti nem fog haragudni mert ezzel most nem lesz jobb az eleze ha nem jottok ossze miatta es lehet h nagy lehetosegtol vonod meg magsd...szoval gondolj nyugodtan magadra ez a te eleted de beszelj a haveroddal..biztos meg fog ertrni
 7/10 anonim ***** válasza:

Jo lenne tudnod szerintem a szkitàsuk kòrülményeit merr szerintem abban az esetben ha a haverod dobta a csajt akkor .em hinném hogy nagyon bànnà ha összejönnél vele nem ugy mint ha pl a csaj dovta ki..szoval érted...

Amugy szerintem elöször csak fbén "haverkodjatok" és utàna hivd talira...de ez csak szerintem:)

8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyelőre a "legyek önző" verzió vezet, várom a további tanácsokat:D
2013. ápr. 15. 20:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Na miközben elküldtem a kommentem, érkeztek új válaszok: a haver és a lányka elvileg közös megegyezéssel mentek szét, valahogy nem volt közös témájuk, vagy mi a hivatalos verzió, bár ez elég hülyeségnek tűnik, szóval szerintem más áll a háttérben:D
2013. ápr. 15. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Szólj a havernak. Én ezt csináltam, és még tanácsokat is adott.
2013. ápr. 15. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!