Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudik vagy igazat mond?
Figyelt kérdés
A barátnomnek az exe(Pisti) félrehívott és megkérdezte,hogy igaz e hogy cigizek...letagadtam es kérdeztem tole hogy ezt most miert kerdi es aztmondta hogy nem o kerdi hanem az aki akar velem járni...és elment.Másnap pedig megkérdezte tolem Pisti hogy akarom e tudni hogy ki akar velem járni..igent mondtam es elmondta,hogy a barátja Máté.Nemnagyon tudtam hinni Pistinek mivel már másnak is hazudott már ilyesmiket...Aztán suli után a buszmegállonal ottvolt Pisti es Máté Pisti az kiabállt Neke,hogy-Timi!itt a pasid..Másnap pedig elkezdte,hogy Máté udvozol...én mondtam neki hogy nehazudjon és o aztmondta hogy nemhazudik es meg hogy reggel aztmondta neki Máté hogy akar velem járni...úgyhogy most nemtudom,hogy pisti igazat mond e és hogy Máté ténleg akar e velem járni...KéRLEK mondjátok meg hogy szerintetek ténleg akar velem járni.#jelentene...
2013. ápr. 15. 19:45
1/9 Evelyn. válasza:
Ezt nemlehet uy megmondani ha nem ismerem oket. Szerintem kerdezd meg Matet ha igaz e amit Pisti mond .
2/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a Máté gyereket, és ha nem igaz, Pistinek keverj le egy emberes pofont, mert hazudik, és keveri a szart!
5/9 anonim válasza:
Pistit ne vedd figyelembe a Máténak meg szemtől szemben szegezd neki a kérdést...
Amely így hangzik: "Járni akarsz velem Köccsög kancsó?! "
6/9 A kérdező kommentje:
Mámma is elkezdi Pisti,hogy üdvözöl engemet Máté..Szerintetek ha mégegyszer eztmondja Pisti mennyek oda es mondjam meg neki,hogy ezt Máté szájából akarom hallani és nem a tiédböl???Kérlek írjatok!!
2013. ápr. 16. 20:22
7/9 anonim válasza:
ne ha még egyszer, hanem még MA menny oda és mondd meg
8/9 A kérdező kommentje:
Mámma aztmondta a legjobb barátnom,hogy beszélt Mátéval és,hogy ténleg akarna velem járni Máté.Megörültem de tudtam,hogy ezt nem a barátnöm szájából kell hallanom hanem Mátéjéból.Mámma találkoztam is Mátéval aki a haverjaival volt de annak ellenére úgy szemeztünk *-* De még Pistitöl is bocsánatot kellene kérnem mivel leszidtam,hogy csak hazudgált nekem pedig végig igazat mondott Mátéval kapcsolatban..nemtudom,hogy hogyan fogok eléállni...Köszönöm a válaszaitokat!:))))
2013. ápr. 18. 17:11
9/9 A kérdező kommentje:
Szart!!!átvert a barátomnom is es Pisti is pedig pistitol meg bocsanatot is akartam kerni-.- CsaK MéG 1SZER MONDJA AZT H UDVOZOL MATE..olyan nyaklevest kap...hu igenfelidegesitett!!!-.-
2013. máj. 18. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!