Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről lehet beszélgetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet beszélgetni egy randin?

Figyelt kérdés
Egyik lányt elhívtam randira. Pár nap múlva megyünk mozizni és a nem messzi parkban találkozunk még előtte. Nem igazán ismerem őt. Szerintetek miket kérdezzek tőle, miről lehet hosszan beszélgetni? Konkrét példáknak nagy hasznát venném.
2009. szept. 23. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne egy hosszú séta legyen bevezetőnek első randin. Mer ilyenkor még kevés a téma, inkább max pár perces séta a moziig megnézitek a filmet, aztán sikeresen el ökörködsz neki a filmről... :D Aztán ahogy így beszéltek a filmről eszetekbe jut valami, és arról beszéltek. A lényeg az hogy kérdezz...Néha azért te is mondj valamit, hogy ne legyen egyoldalú a beszélgetés, de főleg kérdezz, és ne eldöntendő kérdéseket ha lehet, és amikor kérdezel, akkor utána hallgass, ez a aktív hallgatás dolog, gondolom ismered.Ilyenkor általában telik az idő, úgyis haza fogod kísérni... Azért az első randit vedd kicsit rövidebbre szerintem, ne úgy azért hogy: siessünk mer ránk szakad az ég, de ne is húzd el a végtelenségig. Elvégre is azért lesz a 2. randi:D
2009. szept. 23. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:

hát a film után egyértelmű hogy a filmről...

előtte meg bármiről de télleg az időjárástól elkezdve a nyári élményeken át a korai magömlésig mindenről...a lényeg laza legyél és magadat add...

2009. szept. 23. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
21:56 válaszoló gondolom ezt a csajozasitanacsok.hu-n olvastad... az az oldal egy elégé hülyeség, nem azt mondom hogy nincs benne egy jó ötlet sem,de sok nem fog bevállni. Szerintem mozi után majd menjetek el sétálni és hogy miről beszélgessetek? Mindenről pl hobbi,sport, zene, suli, miylen volt a nyara,hol volt, mit szokott csinálni otthon,buli, film és még sok mindenről:D Bokolgass neki.Majd mikor meglátod mond neki hogy nagyon csinos, majd szépek a szemei stb:) Remélem segitettem, sok szerencsét! 18/F
2009. szept. 23. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
csajozas-pasizas.blog.hu
2009. szept. 24. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak a szexről. Kezdj ezzel, mond el a vágyaidat, hogy ne érje meglepetés.
2009. szept. 24. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem a mizi nem jó első randira mert ott csak ültök kussban és még közeledni sem tudsz mert nem ismered.

A hosszú séta szerintem sokkal jobb, te irányítassz, te mondod meg hol találkozzatok, előre tudod miről kell beszélni. De neked már megvan a helyszín, úgyhogy találd ki merre mentek, idézz fel emlékeket a helyszínekről ahol jártok, amit szívesen elmesélnél. Ha jó a randi akkor ezekre persze nem is lesz szükség vagy alig kell egy párat feldobni, tele lesztek témával. Ha annyira nem passzoltok akkor viszont nem lesznek legalább kínos csendek. Szerintem ez sokkal jobb mintha az időjárást emlegetnéd

2009. szept. 24. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
21:56 vok ... nem ez saját kútfő
2009. szept. 25. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Üdv. Köszönöm mindenkinek. Megvolt minden, jól elvoltunk. Szerencsére nem hagyta h az a "kínos csend" jelen legyen.

Tényleg rossz választás volt ez a helyi mozi, mindenki csak kiabáld, ökörködött... lényeg a lényeg, elhívom még egyszer, csak másik városba. Köszi még egyszer.

2009. szept. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!