Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek ismerőseim azzal, hogy túl negatív a gondolkodásom, amikor reménytelennek látom az esélyeimet a csajozásban?
Figyelt kérdés
Hiszen itt is olyanokat lehet olvasni, hogy a lányok nem képesek vonzódni egy sovány, alacsony fiúhoz, nem látjákk benne a férfit meg, hogy esélyt sem adnának neki és érdekes, hogy a való életben is ezt tapasztaltam, mindig lekoptattak valamilyen formában a csajok, akiket volt tököm leszólítani, így egy ideje már befejeztem és csak hülyülés szintjén szólítok le csajokat pár haverommal, de én nem hiszem, hogy van lány, akinek kellenék, ami érthető is, főleg ezek után, szóval esélytelen a helyzetem, nekem ez a sorsom az örök magány. Hát megáll az eszem azért, hogy egy kövér dagadt, mackós állatként is nagyobb esélyeiim lennénak a csajozásban, mert az biztonságot nyújt. -.-2013. ápr. 15. 13:13
11/15 anonim válasza:
Mert valóban negatív. fogadok, ez eszedbe sem jutott.
12/15 anonim válasza:
Negatívnak negatív, mert a dolog nem lehetetlen. Csak jó sok lóvé és fekete Bömös kell hozzá. Szóval nem mondtak hülyeséget, kérdés, hogy megéri-e.
13:15, véletlenül nem sejtitek, kik miatt lett ennyi "önsajnáló rinya"? Hoppácska.
13:33, szerinted eddig mit csinált? Olvasd már el még egyszer natív fikázás előtt. Az meg hogy a mai divat milyen...most komolyan kell nekünk 10+ ezer Tokio Hotel meg Justin Bieber szaladgálni az utcára? Nem elég az az egy? :D
13/15 Noydra válasza:
Kik miatt lett ennyi önsajnáló? 95%-ban maguk miatt :)
14/15 anonim válasza:
7:40, mindjárt gondoltam, nektek semmi közötök ám hozzá...
*facepalm*
15/15 Noydra válasza:
14:19 Mindjárt gondoltam, hogy lánynak nézel, de nem vagyok az, és látom amit látok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!