Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit molettebb nőknek tetszenek a hasonló alkatú férfiak?
Az tökéletesen igaz amit a második válaszoló írt, de még ki lehetne egészíteni, hogy a külső-belső arány fontossága sem mindenkinél ugyan az, és azokon belül is változó...... meg hát én is látok sok szép vékonyabb és ducibb csajt is, másfelől meg aki sír, meg problémák vannak az önbizalmával, nem a testalkatára kéne mindent ráfogni, hogy biztos ezért meg azért nincs barátnője, másfelől meg általában a férfinek kell kezdeményezni, aki meg azt írta hogy a ducibb nőknek sem kell, nos, én hallottam már olyat, hogy valakit több nem is duci, hanem inkább már kövér nő vissza utasított, közben meg egyes szebb és vékonyabb nők meg, sokkal kedvesebbek voltak vele :)
Ezzel csak azt akartam, hogy akárkinek lehet akármilyen külső-belső ízlése, akármilyen jó, vagy rossz tulajdonsága, sokan nem képesek föl fogni hogy ez egy sokkal összetettebb dolog, és nem abból áll hogy ki milyen magas meg hogy milyen a haja, testalkata stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!