Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a lehető legfontosabb egy pasiban?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 10:51
11/16 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb a válsz:
halovány lila fogalmuk sincs mit is keresnek igazán...
35 F
12/16 anonim válasza:
10-es mondja jól! Amúgy meg a keserűség elég taszító, ezt jobb, ha megjegyzitek. Kérdező, igenis meg tudjuk mondani, mi kell!
14/16 anonim válasza:
"Kisugárzás."
Akkor költözz Ukrajnába! Ott van kisugárzás!
15/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem onnan írok? :O Édes vagy.
16/16 anonim válasza:
Minden pasiban mást szeretek.:) DE mindegyikükbe a szemük miatt szerettem bele, mert az sok mindent elárul. Tehát ha így nézzük, akkor a szem. Abból a belső értékek is megnyilvánulhatnak.
Amit én nagyon imádok a pasikban az a határozottság!
Erről a "pénz a legfontosabb a nőknek" dologról annyit, h igen, vannak ilyen csajok tényleg, gondolom ezért is alakult ki ez a közvélemény, de ez egyáltalán nem általánosítható. Mondjuk nekem imponál, ha valakinek jó kocsija van (nem az árát nézve,nem Ferrarira gondolok...), mert imádom a kocsik hangját, ha nyomatják neki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!