Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ilyen nehéz?
Figyelt kérdés
29 éves srác vagyok és sajnos már ével óta egyedül:( Pedig alapjába véve helyes srác vagyok,sportolok,adok magamra és sehogy se jön össze egy randi se egy kedves,szép aranyos lánnyal!Jobban mondva aki nekem tetszik az nekem nem jön össze,akinek meg én tetszek az meg nekem nem tetszik...!Próbáltam már int. társkeresőn is ,de nem jött be!A legjobban akkor b@ssza a csőrömet ez a helyzet,mikor látok kéz a kézben sétálni egy párt,a srác kib@szott gáz(sőőőt..) a lány meg szép..,ezt az életbe nem fogom megérteni,hogy mi a f@szt látnak a nők egy ilyen srácban,én meg itt állok egyedül..,nah ilyenkor agyvérzést kapok!!:D Gondolom Ti is láttatok már ilyet,lányok véleményét is várom!Persze tudom a külső nem minden,lehet az a srác a belső értékeivel fogja meg a lányokat,de sztem minden srác,lány, elöször a külső jegyek alapján dönti el,hogy belemegy-e egy kapcsolatba az adott illetővel vagy sem...2009. szept. 23. 19:18
11/11 A kérdező kommentje:
Ok,vettem!:D
2009. szept. 24. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!