Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚÚK járnátok ilyesmi csajjal?
lehet h az a kategoria h "max meg.nám egyszer" a többség 98%-ának de ha mégis igy néz ki meg ilyen cicababás/plázacicás DE NORMÁLIS becsületes sose csalna meg ,öszintén szeretne és szűz , ugy járnátok vele és nem csak 1 hetes kapcsolat lenne, csak azért kérdezem mert én hasonlitok rá és amiket leirtam mind igazak rám ja és 22L vagyok?
Fura elvonatkoztatni a képtől.. Bűn ocsmány ez a csaj a képen, és csak ribancok pózolnak ilyen képeken. Meg ha belegondoltok a plázap*csák nem azért csinálnak maguknak olyan külsőt mert annyira erkölcsösek lennének, és nem azt akarnának, hogy minden tökfej nyálcsorgatva bámuljon utána..
A leírt tulajdonságok szimpatikusak persze, de ez kb olyan mint amikor vékony, b*uzisan öltözködő meg affektáló fiúról azt akarná valaki bemesélni, hogy valójában egy 100% hetero kőkemény G.I.JOE aki Specnaz katonákat eszik ebédre.....
ma 19:14
Azért ha valaki ad magára, nem jelenti azt feltétlenül, hogy cicbaba stílusú lesz. A cicababa stílusú öltözködésnek viszont tényleg az a célja, hogy minden férfi beinduljon rá. Ehhez meg hogy jön a szűzi egyéniség??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!