Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkedhet vajon így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedhet vajon így egy fiú?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány a történetben, és ha csak barátian viselkedem vele, akkor nem nagyon örül vagy nem foglalkozik velem....de ha flörtölök vele, akkor pozitív és nyitottt......röviden ez a probléma,amivel szembe kell néznem...könyörgöm valaki segítsen megérteni miért van ez
2013. ápr. 14. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyilván bejössz neki. Vagy megakar dugni vagy akár többet is eltudna képzelni vagy egyszerüen imádja a nők felöli rajongást.

Amúgy.....kérdezz rá, legegyszerübb.

2013. ápr. 14. 16:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert mi férfiak utáljuk a barátzónát...inkább pontosítok magam részéről még az is beleférne egy esetben, ha a lány korrekt módon tisztázza az elején, hogy nem jövök be neki mint férfi - és mivel nekem sem jön be minden csaj mint Nő - így megértem..sőt! tisztelem az ilyen egyenes..korrekt lányokat és haverkodhatnak velem a továbbiakban :-)) De hogy majd én észreveszem magam, mert úgy viselkedik velem, hogy érezhetően nem kellek más pasikra meg nyálát csorgatja..nagyon megalázó és ez esetben az ilyen csajról csúnyákat gondol az ember..senki nem szereti ha hülyére akarják venni..ha nem akarsz tőle semmit mondd meg..ha akarsz viselkedj úgy! Ennyi!

Ezért viselkedik veled a srác ridegen ha haverkodást adod elő! Nem szeressük:-)

2013. ápr. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!