Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most le akarta tesztelni, hogy vajon mennyire győzködném?
Az egyik csoporttársammal alakulnak köztünk a dolgok, megbeszéltünk holnapra egy programot, már napok óta mindig emlegeti, hogy ugye megyünk, meg mikor, hogy...stb
Aztán most azt mondta, hogy hát mégse jó. Mondtam, hogy jó, úgyis van más dolgom is végülis, legalább tudok azzal foglalkozni (mármint ezt nem sértetten mondtam, tényleg van dolgom).
Aztán utána szinte egyből elkezdte mondani, hogy de lehet, hogy mégis ráér, aztán már ott tartunk, hogy mindenképp. De azonnal meggondolta magát kb, most ez így mi? Azt akarta letesztelni, hogy mondanám-e, hogy milyen kár, hogy nem ér rá, ... vagy győzködném-e hogy mégis menjünk?
Vagy csak szimplán nem volt kedve és rájött hogy mégis lenne kedve hozzá? :D
21L (ő is ilyen idős)
Szerintem nem gondolta végig.
Szándékosan csinálta, kíváncsi volt, hogy mennyire lehet ez neked fontos.
Számított rá, hogy majd győőőzködöd, vagy bár megkérdezed, hogy miért....nem csak úgy beleegyezel.
Viszont arra nem gondolt, hogy mi van akkor ha te csak úgy beleegyezel, hogy jól van akkor ne találkozzatok, mikor ő nagyon akar (mivel már hetek óta emlegeti)
Ezért mikor beleegyeztél, hogy ne találkozzatok, rájött, hogy hülyeséget csinált, és azt mondta, hogy inkább mégis ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!