Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő miért nem keres? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő miért nem keres? Vagy csak tesztelni próbál?

Figyelt kérdés
3 hete randizgatok egy lánnyal, kávé, mozi, vacsora stb. Ami egy kicsit zavar az egészben, az az hogy Ő soha nem ír sms-t, nem ír rám a facebookon, bár ha én írok akkor mindig válaszol! Tudom hogy én vagyok a férfi és nekem kell teperni, de azért egy kis visszacsatolás jól esne! Én:25 Ő:24

2012. dec. 11. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjad neki :) Én is lány vagyok és én sem írtam rá szinte soha a srácra aki tetszett, mindig csak ő...aztán egyszer mondta, hogy nem haragudna ám meg ha egyszer-kétszer én is ráírnék véletlenül :D
2012. dec. 11. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem randiznék olyan lánnyal aki soha nem ír magától, ha már szólni kell az gáz. Egyenrangúak vagyunk. Jó, én teszem meg az első lépést, de eddig akivel kapcsolataim alakultak, az első randi után maguktól, írtak, hívtak, ahogy én is olyan 50-50%-ban. Az a lány aki soha nem keres pl 3hét randizgatás után nekem nagyképűnek tűnik aki sokat hisz magáról, szóval az ilyen nem vonzó számomra, én se keresném:)
2012. dec. 11. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:

én sem szoktam magamtól írni. bár ez egyénfüggő. ha tudom, hogy valaki olyan, hogy elvárja (mert mondja), akkor írok neki. ha nem, akkor nem.

szóval ha igényled, akkor tényleg mondd neki :)

2012. dec. 11. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Tudom, hogy ez nem szép dolog, de én is ilyen vagyok. Mi is hetekig randiztunk a barátommal mielőtt összejöttünk, pár hét után le is feküdtem vele, de még ezután se kerestem egyszer se, talán egyszer írtam neki facebook-on, mert volt valami fontos dolog, de ennyi.

Én mielőtt összejövök valakivel bevallom elvárom, hogy ő küzdjön értem. Ha erre hajlandó, és összejövünk, utána már bármit megteszek érte, de előtte nagyjából semmit. Gondolom ez a lány is ilyesmi gondolkodású lehet, mint én, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekled! És ez végülis nem olyan nagy áldozat, hogy te írj neki, nem?

Amúgy ez valahol önzőség a részéről (meg részemről is), mert elvárja, hogy jól érezhesse magát ezáltal, hogy mindig te írsz neki, így is, hogy valószínűleg tudatában van annak, hogy neked lehetnek ettől kételyeid... Ha fontos neked, akkor nézd el ezt még szerintem, viszont ha összejöttök és utána is játssza tovább ezt a szerepet, akkor valóban gondok vannak.

21L

2012. dec. 11. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a lány még egy kicsit tartózkodó és óvatos.Említsd meg neki ha találkoztok hogy neked is néha jól esne egy-egy sms, üzenet, hátha megnyílik így jobban.
2012. dec. 11. 13:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
2012. dec. 11. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!