Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néz, de nem mosolyog. Miért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néz, de nem mosolyog. Miért? Akkor ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, akivel köszönőviszonyban vagyunk, pár szót már váltottunk is. Eddig volt pasim, aki ráadásul egy közös ismerősünk is. És mégis ha egy társaságban voltunk, ez a srác többször is engem nézett. Csak nézett, nem mosolygott meg semmi. És mikor ránéztem, nem kapta el a fejét, hanem tovább nézett... Jelent ez valamit? Már szakítottam a barátommal egy ideje, és azóta folyton erre a srácra gondolok.

20/L

2013. ápr. 14. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szépnek tart és azért néz :DD
2013. ápr. 14. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem következő alkalommal menj odahozzá és szólítsd meg:)
2013. ápr. 14. 11:58
 3/6 Antihater ***** válasza:
vannak akiknek nem megy a "szemezés" és nehezen tudnak visszamosolyogni, szerintem tetszel neki, csak bizonytalan
2013. ápr. 14. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki - ez tuti -, csak bizonytalan, és gondolom nem akar...hát, hogy is fogalmazzak; pofára esni már az elején :) Mosolyogj rá te ^^
2013. ápr. 14. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is bejövős vagy! Valaki meg komolyba tolja és kimerül a flört a nézésbe...nem jelent semmit, hogy nem mosolyog! Én sem szoktam!
2013. ápr. 14. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
.
2020. jan. 7. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!