Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác szemez, de nem mosolyog közben attól még szerethet? Többi alul
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki nagyon tetszik és egy csomószor bámul, ha beszèlünk akkor meg egyfolytában mosolyog, de nem keresi túl sûrûn az alkalmat, h beszéljünk, más csajoktól ( ribancoktòl) meg simán elkéri a tel. szâmukat vagy megöleli/ megpuszilja ôket, én nem vagyok ilyen ribanc, és nem lájkolja 150 srác az fb. profilkèpem, csak azt nem értem, h akkor mért bámul, ha neki a ribik jönnek be?2013. márc. 2. 09:57
2/5 anonim válasza:
Én minden lány osztálytársammal mosolygok beszéd közben és van hogy bámulom őket, csak úgy poénból.
Nagy jelentősége ennek nincs, ha valakitől akarok valamit, akkor azt jelzem. Ez így magában édeskevés.
18/f
3/5 anonim válasza:
Attól még hogy szemezik veled nem egyenlő azzal hogy szeret, ha valakit szeret a másik ember az teljesen más..esetleg csak bejössz neki. Szerintem figyeld az apró jeleket és rájössz. Bár én egy olyan fiútól nem akarnék semmit aki ribancokra megy rá.(:
4/5 anonim válasza:
pfff..
HA rádnéz valaki, még nem "szeret"!
Napihülye bronz díj nyertese lettél, gratulálunk!
5/5 anonim válasza:
szerintem nem szeret, és ha mosolyog rád, az sem azt jelnti, hogy szeret. :)
szerintem ne nagyon foglalkozz vele, ha akar valamit azt úgyis a tudtodra fogja adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!