Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom a helyzetet?
Figyelt kérdés
Az tűnik ki az oldalt nézve hogy nem csak szingli pasik vannak itt ( mint én) Hanem szingli hölgyek is és nem véletlenül?2013. ápr. 13. 22:51
1/9 anonim válasza:
nyilván nem véletlenül,mert unatkoznak mint te is
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem jól látod. Ide unatkozó (sokszor IQ-fighterek) és kamuk járnak.
4/9 anonim válasza:
igen jol látod, vannak itt szingli hölgyek is :)
5/9 Vackorka válasza:
de ha gondolod cserélj kontaktlencsét, és nézd meg ujra az oldalt, lehet hogy csak boldog párokat fogsz itt látni :D
6/9 anonim válasza:
Általában az van,hogy nem ok nélkül vannak egyedül...
De vannak azok is.Na meg az egyedülállóak gyűjtőhelye ez,és az ask.fm
utóbbin inkább csak tinik vannak.
7/9 anonim válasza:
Miért, az jobb, ha valaki a fészbúkon vagy más oldalon lóg? Nem feltétlen szinglik vannak csak, és nemcsak IQ fighterek. Van, aki itt kapcsol ki.
8/9 A kérdező kommentje:
Hola! Ennyi választ köszi szépen! Nem is számítottam rá. Contact lencsém az nincs és multitaskos vagyok tehát inkább kíváncsiság mint unatkozás hozott ide és megerősített abban ami a feltételezésem.
2013. ápr. 13. 23:00
9/9 anonim válasza:
Hát így van. Nem unatkozásról van szó mindenkinél. Én nem vagyok se szingli, se hülyegyerek, se tini, de érdeklődő és kíváncsi vagyok, és szeretek segíteni is, ha tudok valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!