Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kifogytam a témákból. Ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifogytam a témákból. Ötletek?

Figyelt kérdés
Facebookon chatelgetek egy lánnyal és ellőttem minden témát kb. Mindig én irogattam, nem tudtam én beszéltetni őt. Fogalmam sincs mivel oldjam meg a nyelvét
2013. ápr. 12. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen, iszonyatosan kínos helyzet tud lenni, főleg így, hogy én sem vagyok bátor. Sőt az ember még akkor is kifogyhat a témákból, hogyha nem egyoldalú a beszélgetés, ismerkedés. Az ilyen lányok előbb utóbb maguktól "el szoktak tűnni", tehát már nem írnak vissza, vagy pedig jobbik esetben, - már amennyire ez annak számít, - leírják konkrétan, hogy inkább nem akarnak semmit az illető fiúval.

Nálam ez társkereső oldalon történt, de egyszerűen nem tehettem meg azt, hogy hagyjam, mert egyébként alig válaszol valaki ezeken az oldalakon, már az első levélre is.

Abból indultam ki, hogy ha nem érdekelném legalább egy kicsit, akkor már megírta volna, hogy inkább hagyjuk. Bár ki tudja? Ki lát bele a másik emberbe? Végülis az nyugtat meg, hogy nem rajtam múlt, én megtettem mindent, belefektettem annyi energiát, amennyit tudtam. Itt mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér meg ez az egész dolog.

Azért jó lenne, ha nem variálnának, hanem megírnák kerek perec, ha nem akarnak tovább ismerkedni. Másfelől viszont az a furcsa, hogy nem kérdeznek semmit. Még ha szótlanok is, előbb vagy utóbb csak eszükbe kéne, hogy jusson valami nekik is. Ráadásul írásban könnyebb is kellene, hogy legyen. Én sem vagyok egy "szógép", ahogyan utaltam rá más szóval.

2013. ápr. 12. 23:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Még azt elfelejtettem leírni, hogy interneten még sajnos a másik embert nem is látjuk, tehát gyakorlatilag teljesen sötétben próbál tapogatózni az ember.
2013. ápr. 12. 23:50
 13/13 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 13. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!