Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol ismerkedjek 16-19 éves sracokkal?
nem járok bulizni nem vagyok népszerű a suliban nem igazán ismerek fiúkat de szeretném ha lenne barátom. de a helyes menőbb srácok rám se néznek :((
15/L
pl kérjétek el az emailcímem :$ :DDDD jó mondjuk én már 20 vagyok :D
igazából amit bevethetsz (meg más kedves lány kommentelők) az a cuki mosoly
vki utcán 'megtetszik', mutatod felé h bejövős, mosoly, ránézel, szemkontaktus, stb, s ha látszik rajta, hogy ez kölcsönös, akkor megerősíted: pl kacsintás v ilyesmi
de ezt (ha pesti vagy) akkor tökéletesen 'kiélheted' pl Margit-szigeten is, vagy csak simán a tömegközlekedési járműveken is :)
magamból kiindulva, én figyelgetem a lányok arcát, hátha valaki konstatálja az én közeledő mosolyom :D
oder koncertek
biztos van kedvenc együttesed, elmész koncira, és ott sokkal könnyebb, mert mindenki pörög, mindenki feloldja gátlásait
Ha te egy visszafogott,népszerűtlen,feltehetőleg nem feltűnő szépségű csaj vagy,akkor minek neked helyes és menő pasi? És perze csakis külső kritériumok vannak.
Egy kicsit várj még a barátszerzéssel,éretlen vagy ehhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!