Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin fogjam a kezét a lánynak?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és elhívtam randizni, de nem tudom hogy fogjam e a kezét mert egyszerűen nem merem mert vagy mérges lesz vagy azt hiszi hogy túl nyomulós vagyok. Ebben kérem segítségeteket!2013. ápr. 12. 18:15
1/8 anonim válasza:
egy srác egyszer azt mondta, fázik a keze, és ezzel az ürüggyel egyböl megfogta a jéghideg kezem... nem volt átlátszó :D de nem mondtam semmit, örültem :)
szerintem simán megfoghatod :)
2/8 anonim válasza:
Ha ugy latod, hogy orulne neki, akkor nyugodtan. :)
3/8 anonim válasza:
Igen megfoghatod, de ha már megfogtad azért kérdezd meg tőle, hogy nem probléma-e:D
4/8 Emberek válasza:
szerintem megfoghatod, de nézd mit reagál rá a lány! ha nem akarja, azt úgyis észreveszed
5/8 anonim válasza:
Fogd meg nyugodtan. Mivel igent mondott a randira valószínűleg tetszel neki, így megfoghatod a kezét is. Nyomulós akkor lennél ha leakarnád kapni egyből, de ha még a kezét sem fogod meg akkor azt hiszi, hogy béna vagy, a lányoknál megkell találni a középutat mert vagy azért mérgesek mert nyomulsz vagy azon gondolkodnak napokig hogy miért nem csináltál semmit, vajon még sem tetszem neki stb :D
6/8 anonim válasza:
Én tökön rúgnék ha a kezemet akarná megfogni 28/L.
7/8 anonim válasza:
hát mivel 14 vagy szerintem első randin megfoghatod, de ha idősebb lennél akkor nem ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!