Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok, ha láttok egy 183 cm-es csajt?

Figyelt kérdés

pozitívat v negatívat? Vagy úgy néztek rá mint valami kuriózum? Járnátok vele, vagy zavarna a magassága?

15/l

2009. szept. 22. 21:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Én imádok hegyet mászni:)))
2009. szept. 27. 15:33
 32/36 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy ahhoz a magassághoz milyen testalkat tartozik. A nagydarab csajokat sajnálom, nehezen találhatnak párt maguknak, de nekem van olyan barátnőm, aki 180 cm és nagyon szép és csinos, bár ő utálja, hogy ilyen magas:( Egy kicsit fura az ilyen lányokra "felnéznem", mert én a barátnőim körében még a 167 centimmel is magasnak számítok (ergo ők a kicsik), és az ilyen lányok mellett azt érzem, hogy na, nem is vagyok magas:) Szerintem nincs baj a magasságoddal, csak megfelelő párt kell találni hozzá:)(sőt, sok esetben előnyös is lehet, az én barátom is 192 centi, és elég kellemetlen, hogy még lábujjhegyen állva is nehéz neki puszit adnom...). Pláne ha csinos is vagy, akkor gondolj arra, hogy legalább nem tűnsz el a tömegben, és több fiú szeme megakad rajtad;)

17/L

2009. szept. 27. 15:55
 33/36 anonim ***** válasza:

Ha jobban belegondolok az ilyen magas csajokon eloszlanak az idomok és [sikság] :S bocsesz. de talán ha magassab lennék mint 183 cm

180cm/18F

2009. szept. 27. 16:56
 34/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Aki kérdezte annak 58 kg vagyok. Még írhattok :)
2009. szept. 27. 17:05
 35/36 anonim ***** válasza:
67%
én 158 centimmel felnéznék a villanyoszlopra és továbbálnék
2009. szept. 27. 20:26
 36/36 anonim ***** válasza:
úristen! 58 kiló? tuti az naon durva, ha a magasságodhoz nézem.. van egy imsim 183 cm magas és 7O kiló, de a 7O kilójával hatvannak néz ki, mert a súly eloszlik rajta + a csontok is viszik a súlyt, nem vagy te anorexiás? bocs, nem bántás, de ezzel a sulyal egy magas létrának nézel ki.... egy kis.. sorry..... csak elképzeltelek
2009. okt. 29. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!