Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(MI A FRANCÉRT) vagyok szerelmes Szirmai Gergőbe?!?
Ez a kérdés most úgy hangzott, mintha egy tizenhárom éves hello kitty rajongó írta volna. De nem.
Az a helyzet, hogy már jó ideje nézem a HH-t és egyszer csak úgy keltem fel, hogy más érzés volt bennem a videók nézése közben. Például nem arra figyeltem, hogy mit mond, hanem hogy hogyan néz...
És ez egyre jobban fokozódik. Őrülten vágyom rá, hogy minél jobban megismerjem, a metrón zötykölődve, vagy a négyeshatos morcos tömegében is Rá gondolok, hogy éppen mit csinál és a hasonló, jól ismert romantikus klisék...
Csakhogy ez komoly. És egyre inkább azzá válik. Egyre jobban elhatalmasodik rajtam ez az érzés.
Mit tegyek? Hogy fojtsam el, vagy hogy szerezzem meg (ennyi erővel azt is kérdezhetném, hogy jussak el a Holdra. Elvileg az sem lehetetlen...)
Kicsit szomorkás a hangulatom a videók nézése közben. :(
Köszönöm előre is!
Hát igen, igen... Hogy lehet, hogy nekem is tetszik, és ezt tegnap vettem észre?! De az enyém teljesen plátói, még egty halvány fénysugár sincs, hogy talán esetleg... Hm, értitek.
(vagy nem.) Minden esetre turbék turbék. :D
mit látsz, az egy szűrt, vágot, válogatott, összeollózott, hibajavított anyag. Jó sokat melózik rajta hogy abból a pár percből az jöjjön le, hogy perfekt.
Ez egy "filmtrükk". Bruce Willis egy képkockájára rengeteg pénzt költenek, többször veszik a legjobb szögből, vágják, újravilágítják. Aztán a legtökééletesebb részeket összevágják, mikor Te kijössz a moziból egy dolgot érzel: rajongsz.
Élőben elmennél mindkettő mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!