Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(MI A FRANCÉRT) vagyok szerelmes Szirmai Gergőbe?!?
Ez a kérdés most úgy hangzott, mintha egy tizenhárom éves hello kitty rajongó írta volna. De nem.
Az a helyzet, hogy már jó ideje nézem a HH-t és egyszer csak úgy keltem fel, hogy más érzés volt bennem a videók nézése közben. Például nem arra figyeltem, hogy mit mond, hanem hogy hogyan néz...
És ez egyre jobban fokozódik. Őrülten vágyom rá, hogy minél jobban megismerjem, a metrón zötykölődve, vagy a négyeshatos morcos tömegében is Rá gondolok, hogy éppen mit csinál és a hasonló, jól ismert romantikus klisék...
Csakhogy ez komoly. És egyre inkább azzá válik. Egyre jobban elhatalmasodik rajtam ez az érzés.
Mit tegyek? Hogy fojtsam el, vagy hogy szerezzem meg (ennyi erővel azt is kérdezhetném, hogy jussak el a Holdra. Elvileg az sem lehetetlen...)
Kicsit szomorkás a hangulatom a videók nézése közben. :(
Köszönöm előre is!
1. ezt nem írhatod hogy csak szerkesztősségi tagok válaszoljanak mert tudod ez egy közös weboldal, ha azt akarod hogy ők válaszoljanak ne ide rakjad ki
2. azt tanácsolom, hogy írd meg neki blog/facebook/twitter ő is csak ember és hidd el cikibb lenne ha pl. Vastag Csabába lennél belezúgva, vagy egyhírességbe (nem mintha Gergő nem lenne elég népszerű a neten)
tudom mi fán terem, de nem lehetsz szerelmes olyanba akiről csak 100valahány videót láttál, mert azokat megvágják, nem ismerheted néhány video, és filmkomment alapján.
olyan mintha 20 film után daniel radcliffbe lennél szerelmes (csak egy példa)..az is pont olyan értelmetlen, és elérhetetlen...de ha már nagyonnagyon megvan ez benned, írj neki levelet h találkozzatok, csak ne csodálkozz ha nem vesz majd komolyan.
Utána kellett néznem, ki ő. Nem értelek, de nem ez a lényeg.
Lány vagy, nem lepődöm meg semmin.
Én is szerelmes voltam a GnR tagjaiba, mindbe:D A legjobban Duff és Axl tetszik
Szerintem semmi sem lehetetlen.
Például nem jó dolog az őrült rajongó típus de ha igazán szereted és nem csak olyan "Jujj nekem anyira bejön csajok!" dolog akkor,valószinű vagy "szíved választotja" vagy egyszerűen jónak hiszed és tökéletesnek hozzád:)
Csak jót kivánok neked de szerintem ez nem olyan "lehetetlen dolog"
Meg ha mondjuk nem hiszed menne akkor próbáld felejteni n akarj rá gondolni néz más pasikat prbáld a figyelmedet valamivel elterelni:D Vagy a lgjobb mód ugye egy másik pasi
Ja és igen Facebookon ,hülye ötletnek hangzik de igen mint az elöttem lévő válaszolonak,ott megismerheted:D
aZtán lehet hogy ott kiszeretsz belőle,vagy még jobban megismered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!