Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezni szeretnék? Egy szép lány akivel taliztam volna ehéten mondta h összeszervezett nekem egy randit akit nem is láttam . Nem is ismerem h annyit tudok h szereti a fehércsokit . Szőke haju barna szemű . Üdv: Dávid
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 13:38
11/11 anonim válasza:
kerdezd meg töle:
A szöke csaj belefer egy kenuba?
Ha igen akkor mondj OK-t
Az ilyenektöl mindig kiraz a hideg. Ha pasi szervez az tudja, hogy külsöleg mi-mi es nem hoz össze egy csunyaval.
Ha csaj szervez akkor azert hoz össze, mert van egy csunya baratnöje aki lehet jofej, es ravesz teged (egy kis nöi meggyözöerövel), hogy legalabb adj egy eselyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!