Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az bejön egy lánynak ha pl.:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bejön egy lánynak ha pl.: motoral megyek érte suliba? Meg a csajok szeretik a motoros srácokat én 16évesvok és az egész családom motor fügö ezért énis, van is motorom és szeretnék felszedni egy csajszit ez vajon tetszik nekik?

Figyelt kérdés
2008. jún. 12. 22:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtetem h igen ehez elvileg nem elég a jogositványom mivel ez 50ccm-re szol ez pedig 70ccm

tudom szabályelenes de higyétek el hogy ez igy biztonságosabb lehet hogy hihetlen hogy hogy lehet az biztoságosabb ami gyorsabb de pl mult hétvégén mentem komáromba az 1es uton ha nem lenne tuningos a motor akor 70es utazó sebeségem lenne de igy 90az utazó segeség és azért megincsak nem elözgetnek az autosok ...

De most nem akarok viszekedni mindenki azt gondol amit akar ...

2008. jún. 14. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Az előző válaszadó vagyok:

Értem, hogy miért mondod ezt - gyakorlatilag nincs olyan motoros, aki betartaná a sebességeket (kivéve a barátom, aki inkább versenypályára megy "ökörködni"....)

Az meg egy más dolog, ha egyedül vagy, vagy ha ketten ültök a motoron. Biztos vittél már utast és tudod, hogy teljesen másképp viselkedik a gép. Ráadásul mi van, ha a lány életében először ül fel rá vagy netalán még tart/fél is tőle!? Ezeket mind figyelembe kell venni...

A sebességhatárokról pedig annyit, hogy én se értek azzal egyet, hogy mindenki száguldozik eszetlenül az utcán: ebből lesznek a balesetek. Én személy szerint autóversenyzek és az utcán egyáltalán nem megyek gyorsan. Az utca nem versenypálya. Emellett egyáltalán nem drága befizetni 5ezer forintot valamelyik versenypályára, ahol egész nap körözhetsz a motoroddal/autóddal (vagy akár a még átadatlan M0-n), biztonságos, nem veszélyeztetsz vele senkit. Nem beszélve arról, hogy gyakorlásnak is teljesen jó.

2008. jún. 14. 09:25
 13/17 A kérdező kommentje:
am it találsz képet a motoromról nem egy versenygép de nekem enyi elég egyenlöre :P [link] Ja és azér van terep motorom mer pl ezel mehetek erdöbe meg ijesmi helyeken is mer én kifejezeten utálom a közutakat ...
2008. jún. 14. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Sztem ez attol fűgg mien motorod van:)

Mondjuk speciál nekem a gyorsasági meg az ien motorok nem

non jönnek be:)

Simson párti vagyok:D

Egy csaj

2008. aug. 7. 19:46
 15/17 A kérdező kommentje:

Énse szeretem a gyorsaságit én cross párti vagyok [link]

ilyet is nagyon ritkán halani h egy csajszi a simokat szereti :P :-)

2008. aug. 8. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Télleg fura izlésem van

de valahogy nagyon Simson párti vagyok:P:D=)

2008. aug. 9. 00:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Jó motorok azok csak szegénykék elavultak a 21. században sokan semmibe veszik őket pedig már a töbségük több mint 20éves de még mindig megy ...:-)
2008. aug. 9. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!