Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejön a srácoknak egy dohányzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a srácoknak egy dohányzó csaj?

Figyelt kérdés

Sokak szemében hátrány, ha egy lány dohányzik, meg hogy "majd besárgul a foga, büdös a lehellete, a ruhája..."

Ezt is a nagy dohány ellenesektől hallom.

Aztán hogy lehet, hogy akit ismerek, csajt és ohányzik(van jópár) mindenek van egytől-egyik barátja...

2013. ápr. 9. 18:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
van akinek igen, van akinek nem. nálam pl kizáró ok.
2013. ápr. 9. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az jön be,ha egy csaj letépi a füstszűrőt és úgy szívja el!
2013. ápr. 9. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Attól hogy cigizik azzal nem előrébb a ranglistán, de hátrébb sem nem ez alapján jobb egy csaj.

De attól h cigizik még jöhet.

2013. ápr. 9. 18:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Nálam ez kizáró tényező, mivel nem közelítem meg. Anyám is dohányzik..így tartom is tőle a tisztességes 2-3 m távolságot.

A padtársam is dohányzik, meg is szoktam neki mondani,hogy üljön távolabb (én akkor kiülök a pad szélére).

2013. ápr. 9. 18:16
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem jönnek be a dohányzó csajok. Amikor megtudom, hogy a csaj dohányzik, elvágta magát nálam.
2013. ápr. 9. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Nálam kizáró tényező. Lehet akár milyen tündéri a csaj, dohányzás az én életembe nem fér bele semmilyen módon.
2013. ápr. 9. 18:44
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Nálam kizáró ok, mert én sem dohányzom, bocsi. 20/F
2013. ápr. 9. 19:31
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nem jön be. Nem kizáró ok, de hátrány.
2013. ápr. 9. 19:51
 19/20 anonim válasza:

Nekem abszolút bejön, sőt, előny, ha dohányzik egy csaj!

De IGAZI dohányos legyen, vastag (és lehetőleg hosszú), barna füstszűrős, piros erősségű cigit szívjon minimum napi egy dobozzal! Én azt utálom, amikor valaki hegyi levegőjű cigit szív (pl. a vékony pi*a cigik vagy a fehérek) és/vagy úgy, hogy beszív a szájába egy millilehelletnyi füstöt, amit abban a másodpercben már fúj is ki, a letüdőzést még álmában sem!!!

vagy dohányzik valaki, de akkor dohányozzon vagy ne, de akkor meg ne füstölögjön, hogy ezzel menőbbnek akarja magát feltüntetni...

2013. ápr. 17. 17:50
 20/20 walk w1th mee ***** válasza:
igen,kinálgatnánk egymást,majd befújnánk egymás szájába *.*
2013. máj. 20. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!