Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok csak a legjobbképű fiúknak adnak esélyt, akkor egy csúnya fiú mégis hogyan kerüljön közel a lányokhoz, hogyan lehetne így barátnője?
Folyton azt tapasztalom, hogy hiába is próbálkozom, egy szia vagy nyitott kezdeményező, udvarias szöveg után a lányok részéről nem látom a nyitottságot az ismerkedésre, van, aki elég durván le is koptat, de olyan is volt, hogy egyszerűen észre sem vette, hogy hozzászólok, pedig biztos hallotta, nem értem miért nem lehet annyira sem tisztelni az embert, hogy legalább egy annyit kinyögjön a csaj, hogy bocs, de nem vagy az esetem, még annyira sem tisztelnek meg, én meg csak égetem magam, mert, ha nem próbálkozom, akkor sem lesz barátnőm, de ha próbálkozom, akkor is csak az elutasítást, de inkább a sok megalázást kapom csak a csajoktól és ez olyan rosszul esik, én meg büszke ember vagoyk, nem szeretek amúgy sem megalázkodn egy jellemre selejtes, buta lány előtt, de sajnos előre nem tudhatom ki a rendes, értelmes lány és ki a buta, szívtelen.
Sajnos többségben vannak a buta, szívtelen csajok, de egy kevés rendes lánnyal is találkoztam már, persze nekik sem kellettem, inkább belökték azt, hogy van barátjuk. Fogalmam sincs, hogyan lehetne így barátnőm, csak nézem, hogy mindenféle gyereknek van nője, cska nekem nem, pedig már 18 is elmúltam mégsem volt még sosem barátnőm, egyszerűen nem tudok közel sem kerülni a lányokhoz, épp azért, mert a szia után rögtön lekoptatnak mondhatni többnyire egy kevés esettől eltekintve, de ott sem történt siker.
Most tényleg, minden szemétség nélkül.
Biztosak vagytok benne, hogyha több lánynak sem kelletek, akkor nem bennetek van a hiba?
Tudom, most erre azt mondjátok, hogy nem néztek ki rosszul, meg miért nektek kéne változni, blabla. De azért már tényleg ne várjátok el a lányoktól, hogy hasra essenek, mert te odaköszöntél neki egy hellót.
Valamivel meg kell fogni, és lehetőleg ne a szánalmas jelző jusson először rólatok eszükbe.
Mert igenis, akik olyanok, hogy már _mindenkinél_ próbálkoznak, hogy hátha valakinél csak bejön, ezt a csajok észreveszik. És ez szánalmas.
Még ha tetszenél is neki, akkor is elhajtana, mert nem érezné magát különlegesnek, hogy ráesett a választásod.
Szóval nézzetek magatokba is, mikor ilyeneket kijelentetek...
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!