Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti mar csak a Facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mar csak a Facebookon mertek flörtölni?

Figyelt kérdés
Mar vagy két srác akart velem kikezdeni a Fb-n, de személyesen egyikőjük sem jött oda hozzám. Ilyen gyávák lennének?

2013. ápr. 8. 02:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ott se szólnék hozzád, nem kell aggódni... :))
2013. ápr. 8. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészről nincs facebookom, így máshol próbálkozom, de olyan rettenetesen förtelmesen ocsmány vagyok, hogy eddig még egy csajnak sem kellettem.
2013. ápr. 8. 09:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Anyám, időpocsékolás volt ezt a kérdést kiírni :(
2013. ápr. 8. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Az emberek nem látnak bele egymásba, ki tudja azt előre, hogy egy lány hogyan fog reagálni? Sokan eleve félénkek, akik pedig ilyenek, azok meg főleg, hogy nem fogják vállalni egy esetleges bunkó elutasításnak a kockázatát. Ugyan ki a fenének hiányzik egy ilyen fajta megalázó élmény?!

Az internet az egy kiegészítő eszköz kéne, hogy legyen. Egy bátortalan embernek meg még kimondottan kedvező is lehet egy ismerkedésnek az elején az arctalan, írásos forma.

Ha egy fiú kezdeményez a neten, akkor a többi már a lánytól is függ. Ha a lány is szeretne ismerkedni, akkor a találkozás már csak idő kérdése. Nem az internet tehet arról, hogy hogyan használják.

2013. ápr. 15. 00:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez pedig nem is csak félénkség kérdése, egy illetlen elutasítás tényleg senkinek nem hiányzik.

Vannak olyan emberek, akiknek nincsen más lehetőségük az ismerkedésre, és jobb híján facebook-on próbálkoznak. Bár én itt most azokra gondolok, akik idegeneknek írnak. Bár azoknak is tudni kell valahonnan a nevét.

2013. ápr. 15. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!