Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illendő megölelni a lányt?
Igen, én jobban szeretem, ha a derekamnál fogva húz magához, és nagyjából ott is karol át... Az olyan... romantikus.
A barátaimat szoktam vállnál megölelni, az elég semleges terület, szerintem :D
Köszönöm a válaszokat!
A többiek hogy vannak ezzel?
Na pont ezen a héten ölelt át először a fiú akivel randizgatom (VÉGRE!Már nagyon vártam és nagyon jó volt :D ) szóval most ebben a témában benne vagyok :D
Először fentről ölelt át, úgy a vállamon át, akkor a keze a hátamnál volt. Az is jó volt első ölelésnek, de akkor nem tudtam normálisan visszaölelni, ezért én is a hátánál fogtam őt. Az olyan barátias volt vagy nem is tudom. De elsőnek tökéletes volt.
Másodiknál is úgy próbált, de rögtön kapcsoltam, és a nyakánál öleltem meg, így ő meg a derekamat fogta meg. Na az nagyon jó volt. Olyan filmes, romantikus :D
Ilyen, csak nem volt közben csók meg fentebb volt kicsit a keze. :D De ez nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!