Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a nők ennyire telhetetlenek lenni?
Röviden a sztori. 2 csaj is volt/van, aki foglalt. Elsőt én baszt@m el félig.
A második most az aktuális, viszont a kettő nagyon hasonlít egymásra.
Na a sztori:
Szóval mindkettőjüknek pasiuk volt/van (inkább csak a másodikról írok, mert az első is ugyanez). Elkezd közeledni hozzám, keresi a társaságom, folyton szemezünk, nevetünk, flörtölünk meg ilyenek.
Én szívesen megpróbálnám vele, ezzel nincs is gondom. De mint írtam, ő foglalt és nem is én keresem a ő társaságát.
Viszont én nem tudok, és nem is szeretnék lépni. 1. törvény amit elraktároztam magamban, régi póruljárt tapasztalatokból, hogy foglalt csajra nem megyünk. Ha én kellek neki, legyen egyedül.
Meg ez amúgy is olyan bunkoság. Lehet kicsit egoista mondat lesz, de ha ló(én) nincs szamár(ő) is jó?
Meg azt se tudom felfogni, hogy miért fél az egyedülléttől? Meg ha ennyire jól kijövünk miért fél attól, hogy nem jönnék vele össze.
F@szom a női logikákba. És ez már a második eset. Az első nő akiről nem írtam, de ugyanez volt, ott én rontottam el félig. Ebből tanultam sokat, és itt már rájöttem, hogy csak akkor kell ezt így folytatni, ha ő tesz valamit a cél érdekében. (tudjuk mit...)
Illetve az első több mint egy évig csinálta ezt, mire megutáltam azért, mert bebiztosítja magát. Ez egy köcs@g szokás. És attól félek itt is ez lesz. Vagyis nem félek, mert lesz ami lesz. Vagy összejövünk, vagy előbb-utóbb magamat ismerve megutálom őt is, mert egy roppant önző dolgot csinál.
Azért annyi ötletet kaphatnék, hogy ezt hogy tudnám okosan megoldani?
Esetleg mi esne jó egy nőnek, hogy érezze az "érzelmi stabilitást" hogy ne féljen kilépni a kapcsolatából?
Sokat gondolkoztam mióta kiírtam ezt a kérdést, de szerintem most kicsit hagyom őt élni az életét, visszaveszek a flörtből is, kerülöm ha tudom, szóval kontrollálom magam.
Valahogy úgy érzem mindegy mi van köztünk, nem változik semmi és nem is fog, én meg a semmiért nem szeretném megutálni.
És akkor sokan gondolkoznak miért nincs párkapcsolat, ha 2 ember szereti egymást... na ez is egy példa.
biztos 4 nap alatt lezárt, mikor tegnap is folyton okot keresett hogy dumáljunk.
egyre többször kerülünk olyan szintű flörtbe, az ő részéről, ami már kellemetlen.
Én fogom ezt lezárni, szerintem neki ez rosszul fog esni, de ez van. Majd tanul hogy 2 pasival nem játszunk egyszerre.
hát igen, de a nők 99%-a elvárja hogy konkretizálódjon a szeretet (vagyis ezt nyíltan egymás tudtára adják szóban), mielőtt szakítanának.
Kevés olyan nő van, aki csak azért szakítana a pasival mert én megismertem és látja rajtam hogy szeretem. Ha nem adom ezt nyíltan az orrára akkor játszadozik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!