Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem néz keresztül rajtam, de nem is mutatja különösebb jelét annak, hogy tetszenék neki. Hogyan kezdjek el szolídan, észrevétlenül közeledni felé?
szia, hasonló helyzetben voltam, mint te:) ilyenkor ha nem akarod leégetni magad, akkor olyan "jeleket" kell küldened, amik elgondolkodtatják, hogy vajon miért ilyen érdekes ez a lány. én ezt tettem és a próbálkozásaimnak (szemeztem vele jó sokat) köszönhetően végül felkért a szalagavató táncpartnerének, úgy, hogy előtte kb nem beszéltünk semmit. :) szóval szerintem ha jól tudod csinálni, akkor tuti nem fogsz pofára esni:))
figyeld meg hogyan reagál pl a szemkontaktusra. keress rá neten. rengeteg hasznos tipp van fenn;) és mosolyogj sokat!! a srácra is! ez a legjobb taktika!
Nem tudom, miért, de ha valaki megtetszik nekem, arról mindig annyi adat van fenn, hogy neme: férfi. Erre meg magamtól is rájöttem. :D
Megfogadom a tanácsaidat, nagyon köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!