Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megkérdezni, anélkül hogy megbántsam a másikat, vagy egy pénzéhes nőnek nézzen?
Előző páromnak sok adóssága volt, a családomnak és nekem is sokba került az ő sz.rjait fizetni.
Elkezdenék randizgatni, persze szeretném kiszűrni azokat akiknek olyan hatalmas adósságuk van, amit nem tudnak fizetni, és csak azért keresnek valakit, hogy legyen kin élősködni.
Nem érdekel, hogy mennyit keres vagy milyen az anyagi helyzete, de nem akarom mégegyszer más adósságát fizetni csak azért, mert megszeretem az illetőt és amilyen nagy szívem van, nem hagynám a sz.rban... :(
eleinte sehogy
később látni fogod ,hogy él mire költ,kér vagy se pénzt tőled /egyre sűrűbben/
visszaadja vagy se
fizet neked,helyetted ezt azt
Engem a pénz nem érdekel, mert jól keresek. De nem akarom, hogy ismét lehúzzanak anyagilag.
Ez nem olyan dolog ami elsőre látszik az emberen.
Jol keresel, es nem akarod, hogy lehuzzanak?
Mi is pont ezt gondoljuk, szoval biztos megerted miert irjak le a pasik az anyagiak utan erdeklodo noket.
Mikor megismerkedtünk, még nem dolgoztam. Már majdnem 1 éve együtt voltunk, mikor kiderült az adóssága...
A nagyszüleim raktak félre nekem pénzt, abból segítettem ki mindig, szüleim is adtak, eladtam amimet tudtam hogy segítsek.
Naiv voltam, mert szerettem és nem akartam rosszat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!