Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megkérdezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkérdezni, anélkül hogy megbántsam a másikat, vagy egy pénzéhes nőnek nézzen?

Figyelt kérdés

Előző páromnak sok adóssága volt, a családomnak és nekem is sokba került az ő sz.rjait fizetni.

Elkezdenék randizgatni, persze szeretném kiszűrni azokat akiknek olyan hatalmas adósságuk van, amit nem tudnak fizetni, és csak azért keresnek valakit, hogy legyen kin élősködni.

Nem érdekel, hogy mennyit keres vagy milyen az anyagi helyzete, de nem akarom mégegyszer más adósságát fizetni csak azért, mert megszeretem az illetőt és amilyen nagy szívem van, nem hagynám a sz.rban... :(

2013. ápr. 4. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy ilyent a nok 99%-a azert kerdez, mert penzehes vagy eloskodo, ezert nem hinnem, hogy van arra mod, hogy ezt megtudakold normalis modon.
2013. ápr. 4. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:

eleinte sehogy

később látni fogod ,hogy él mire költ,kér vagy se pénzt tőled /egyre sűrűbben/

visszaadja vagy se

fizet neked,helyetted ezt azt

2013. ápr. 4. 22:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Engem a pénz nem érdekel, mert jól keresek. De nem akarom, hogy ismét lehúzzanak anyagilag.

Ez nem olyan dolog ami elsőre látszik az emberen.

2013. ápr. 4. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Jol keresel, es nem akarod, hogy lehuzzanak?

Mi is pont ezt gondoljuk, szoval biztos megerted miert irjak le a pasik az anyagiak utan erdeklodo noket.

2013. ápr. 4. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Téged jól kihasználtak.hogy lehettél ilyen buta.?Amikor kérni kezdett tőlled már akkor elkellett volna zavarni.remélem jó lecke volt,ha mégegyszer ilyennel összehoz a sors küld el dolgozni abból fedezze az adósságait.ne légy jószívű mert csak baleknak néznek
2013. ápr. 4. 22:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Mikor megismerkedtünk, még nem dolgoztam. Már majdnem 1 éve együtt voltunk, mikor kiderült az adóssága...

A nagyszüleim raktak félre nekem pénzt, abból segítettem ki mindig, szüleim is adtak, eladtam amimet tudtam hogy segítsek.

Naiv voltam, mert szerettem és nem akartam rosszat neki.

2013. ápr. 4. 22:59
 7/9 A kérdező kommentje:
nem minden nő pénzéhes :)
2013. ápr. 4. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:
gyere nekem nincs adósságom megvigasztallak ahogy kell :D
2013. ápr. 5. 00:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Tégy úgy, mintha nem lennél különösebben jó anyagi helyzetben, sem a családodnak nem lenne lenyúlni való tartaléka.
2013. ápr. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!