Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a régi énemre vágyom csajokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem is olyan rég kb. másfél két éve még angyali, tündérik, kedves, imádnivaló, csodálatos értékes lényekként tudtam nézni a lányokra, de amikor elkezdtem egyre több lánnyal ismerkedni, kilépni az addigi zárkózottabb életemből, rájöttem, hogy eléggé kegyetlen lények tudnak lenni a lányok, sőt, annyira megutáltam őket, hogy már meg sem tudnék egyben sem bízni, csak szexet akarok tőlük, mertt nem hiszem el, hogy van olyan lány, aki számomra külsőre és jellemre is vonzó lenne, olyan lány nem létezik, amilyet elképzeltem. Ellentétben a lányokkal, nekem nincs nagy igényem külsőre, de jellemre, személyisgre nagyon érzékeny vagyok. Legutóbbi randimon, annyira fiús, bunkó csajjal találkoztam, látszott rajta, hogy lenézi a fiúkat, meg tele van gyűlölettel, nem egy angyali, kedves, törékeny, gyengéd lányt ismertem meg benne, így hiába tetszett külsőre, már a randi első 5 percében tudtam, hogy ilyen lánnnyal nem tudnék elképzelni kapcsolatot. Valahogy nem találok egy lányt sem, aki jellemre lenyűgözne, külsőre viszonty rengeteg lány tetszik, az átlagos külsejűtől a nagyon szépig mindenféle lány tetszik nekem, szóval nem az a gond, hogy válogatós vagyok, hanem a lányokban csalódtam, jellemre, nem adja egyik sem azt a jóságos, szeretnivaló típust, akit mondjuk anyaként tudnék elképzelni. Régen sokkal boldogabb voltam, minden láynban a jót láttam, akit csak megláttam és kicsit is bejött külsőe, ami nálam nem nehéz, ahogy írtam, sok-sok lány tetszik külsőre, de már tudom, ha elkezdenék ismerkedni velük, úgyis csak csalódás lenne a vége, ahogy eddig is. Az is roppantul bosszantó, hogy a lányok sokkal válogatósabbak külsőre is, sőt szerintem ma már a lányok inkább nézik a külsőt csak, mint mi fiúk. Meglepődtem, hogy milyen normálisan kinéző fiú haveromékat rondáztak le, utasítottak el, sőt engem is lerondáztak már érdekes mód, pedig nem egy lányt láttam, tőlem is rondább fiúval együtt. Furák a lányok, veszélyesek, válogatósak és valamiért élvezik, ha bánthatják a fiúkat, talán a feminista mozgalmak miatt van ez meg a média hülyeségei miatt? Elég szomorú, hogy kezdik kiölni az érzelmeeket az emberekdből és mindenki a külsőre, a divatra, a pénzre hajt lassan. Én például randiin direkt nem is költök lányra, mert letesztelem tud-e a pénzem nélkül is szeretni. Sőt kimondottan szegény vagyok, szóval amúgy sem tudnék villogni menő ruhákkal, cipőkkel, talán ez is a bajuk a csajoknak. Nagy ritkán találok rendesnek tűnő lányokat mostanság, de végül bennük is csalódnom kellett eddig, általában csak megjátsszák, hogy ők mások, mert szerintem már érzik hogy én nem olyan vagyok, mint a legtöbb fiú, nekem nem az a lényeg, hogy nagyon szép barátnőm legyen külsőre, hanem én mélyebb értékeket keresek egy lányban. Á, régen de szebb is volt, sokkal pozitívabban tudtam állni a lányokhoz, hittem, hgoy van olyan lány valahol, aki épp rám gondol, engem keres valahol, akivel tökéletes testi-lelki kapocs alakulhatna ki köztünk idővel, de mára már sajnos ebben sem tudok hinni valamiért és nem tetszik az, amivé váltam a sok csalódás miatt. Én szeretem a lányokat, de nem akármilyen lányt szeretek. Arra rá kell szolgálni, nem tudok elolvadni már két cicitől, mert azt bármelyik lány megadhatja, ellenben egy normális, rendes, hosszútávú kapcsolatra alkalmas lányt szinte lehetetlenség manapság találni.2013. ápr. 4. 20:58
1/2 first blood válasza:
ez túl hosszú és nem is olvastam végig
2/2 anonim válasza:
Minden embernek több "arca" van, te sem viselkedsz ugyanúgy egy kunyeráló csövessel, mint mondjuk a szüleiddel. A nőknél ugyanez van, egy olyan srácot, aki úgy áll hozzájuk, hogy alsóbbrendűnek gondolja magát hozzájuk, eszerint is fognak kezelni. Önbeteljesítő jóslat. Ha másképp közelítesz, másmilyen reakciókat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!