Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin hova menjünk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin hova menjünk? Hívjam fel magamhoz? L/17

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Akár azt is. De gondolom az első randin már kiderítetted, hogy mit szeret csinálni, milyen típus, magadról úgyis

tudod, próbálj meg kihozni egy közös nevezőt :)

2013. ápr. 4. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
A másodikon lehet ilyenkor sétálgatni,vagy mozizni,vagy gyorsétterembe menni(hogy ne legyen az,hogy drága helyre mentek,és azt hiszi,pénzéhes vagy).De ha magadhoz...Akkor szex lesz,és ezt ő is tudja.
2013. ápr. 4. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem vinném fel magamhoz!!! Amikor én randiztam legalább 2-3 hónapig azt sem tudta, hogy hol lakok pontosan. Szerintem semmi szükség az ilyesmire az elején, mert az sem biztos hogy komolyra fog fordulni. Bár én alapvetően bizalmatlan vagyok ilyen téren. Viszont sosem jártam még rosszul.
2013. ápr. 4. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
ma 09:44 nem a f-szt nem. Tuti most is bűntudatod van.
2013. ápr. 4. 10:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Most akkor hívjam fel magunkhoz?
2013. ápr. 4. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hátha le akarsz vele feküdni akkor hívjad..... de a második randin ez még ribiség sztem.
2013. ápr. 4. 15:22
 7/7 anonim válasza:

szerintem meg nem a lánynak kéne hívnia a srácot bárhova is :D

de ha már így alakult, magadhoz semmiképp..véleményem szerint :)

2013. ápr. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!