Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Micsinálnátok? Tanácsokat jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsinálnátok? Tanácsokat jó sokat lécccííí.!

Figyelt kérdés
Mi tegyek annak érdekébe hogy egy srác felfigyeljen rám és több legyen mint barátság???(még nem ismer csak én láttam képen)
2009. szept. 20. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
ha oszefutsz fele,akkor szemez vele(nezz a szemebe hosszab idore[1-2masodpercig],kacsints egyet ra es mar tudni fogja hogy bejon neked;)
2009. szept. 20. 20:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot.:)
2009. szept. 20. 20:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Léccííííí írjatok...!!
2009. szept. 20. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahova, Amikor találkoztok, akkor tanácsolom, hogy nézz a szemébe mosolyogj rá mindig, vagy akár be is probálkozhatsz pl értem azalatt hogy belé karolsz vagy megfogod a kezét, vagy nem tudom:)
2009. szept. 20. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szemezz vele és kacsints meg persze mosolyogj rá
2009. szept. 21. 14:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Háát megprobálom :)

Mindenkinek kösziiii :)

2009. szept. 22. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
Beszélsz vele. Amúgy, ha annyi fantáziád nincs, hogy magadtól találd ki, hogy kerülsz a közelébe, akkor inkább még ne foglalkozz a pasikkal.
2009. szept. 25. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
de ne kacsints már ráá:D:D
2009. szept. 25. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

24 éves pasi vagyok

Én eddig olyan helyzetben voltam, hogy mindgig nekem kellett kezdeményeznem, bármilyen helyzet is volt.

Nagyon jól esne már, ha egy csaj kezdeményezne, ő akarna elsőre ismerkedni. :)

Ugyhogy engem akkor is lenyűgöznél, ha egymás mellett elmegyünk, vagy találkozunk, és rámmosolyognál. :)

De,ha még közben ugy csinálnád, hogy látszódjon az arcodon a vágy, hogy megismerj, hát az fantasztikus lenne. Ti tudjétok ezt nők csinálni. :)

Viszont az is bejönne, ha csak odaugranál elém egy pillanat alatt és mondanád, hogy itt meg itt láttál, szimpatikusnak tartasz és elhivnál randira. :)

Habár ennél már kicsit gondolkodnék, hogy csak ugratsz, vagy tényleg szimpi vagyok. :)

de elmennék randira az tuti

2009. szept. 26. 15:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Kösziii kösziii.=)
2009. szept. 27. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!