Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből valami komoly?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami komoly?

Figyelt kérdés

van az osztályban egy srác, akivel mindig együtt vagyunk, szal egymás mellett ülünk, meg így a suliba együtt lógunk. (nekem nagyon bejön xD) és szinte egész nap beszélgetünk, levelezünk, szenvedünk h milyen uncsi az óra meg hasonlók. mindig elkezd nekem magyarázni ha vmit nem értek, meg megcsikiz, mindenféle tök érdekes dolgot mutat. egyszer volt olyan, hogy be kellett mutatni a másikat az osztálynak, és ő mta h akkor én mutassam be őt. meg írt sms-eket is hogy hogy vagyok.

lehet ebből valami?

2009. szept. 20. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
hajt rád a srác:) te is irogass, vesd fel sulin kívül talit, stb. válaszolva a kérdésedre igen, de neked is kell nyitni.
2009. szept. 20. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:
ííí:) amúgy én is írtam neki sms-t ''csak úgy'' h mi van vele még pénteken ^^
2009. szept. 20. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2009. szept. 20. 21:00
 4/8 A kérdező kommentje:
én 18 ő 19
2009. szept. 20. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor ez már most komoly :)
2009. szept. 20. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:

:D A leírás kicsit általános sulisan hangzott :D

Szerintem lehet. Bár egy ilyen idős srác, azért már kezdhetne valamit magával, hogy egy csókot nyom, többek között.

2009. szept. 22. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem arra vár hogy te is kezdeményezz valamit. Meg ha túl sokág megy ez a levelezős dolog egy idő után muszály hogy történjen valami:D Mióta van ez így? Előbb utóbb szerintem is szervezzetek be valami találkozót. Meg am is a fiuúk csak ugy barátságból nem szoktak csikizgetni valakit meg levelezni meg ilyenek.(ill külön külön igen de igy egyszerreilyen sok mindent) szóval biztos hogy akar valamit=)

Hajráá:)

2009. szept. 22. 16:00
 8/8 anonim válasza:
szerintem nem feltetlen hajt rad...attol meg h megcsikiz meg ienek,,,az egyik ismereosom nagyon joba van egy csajjal nem hajt ra meg semmi de pl tancolnak egyutt meg megolelik egymast meg kezenfogva mennek...es csak baratok..nem akarlak elkeseriteni de szentem nem biztos h hajt rad
2009. szept. 22. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!