Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy velem még soha semki se akart járni?
Figyelt kérdés
Nem sajnáltatom magam tényleg! Viszont én még soha a büdös életbe se láttam, hogy tetszek egy lánynak. Komoly gondolkodású vagyok és bár nem akarom magam fényezni de jó képű srác vagyok meg minden. Mégis soha az életembe nem volt olyan esély hogy észrevettem volna, hogy valaki vonzódik felém vagy tetszek valakinek.2013. ápr. 3. 12:00
2/7 anonim válasza:
Lehet, nem arra kellene várjál, hogy valaki jelez neked, hanem összebarátkozni valakivel és kezdeményezni. (ebben a sorrendben)
3/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam azt hogy szerelmes vagyok egy lányba aki ezt nem viszonozza bizonyára ez is közrejátszik és játszhat sok mindenben. Ám de ennek ellenére a fent leírtak érvényesk rám.
2013. ápr. 3. 12:02
4/7 anonim válasza:
És anyukán és a nagymamán kívül mondta még valaki, hogy jóképű vagy?
5/7 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy valakibe, akkor az összes többi esélytelen. Megérzik, hogy nem őket akarod igazán. és tudat alatt lehet, hogy nem is nagyon pedálozol.
6/7 anonim válasza:
mert pénzed nincs, vagy igánytelen vagy vagy akármi. Nem beszélsz sokat és akkor sem mindig. :) Nagyon kevés ez az info nem lehet konkrétat mondani.De szerintem ha belinkelnél ide egy képet a höglyek högly szemmel megvizsgálnának és lehet mondanának valami okosat.
Én csak annyit tudok látatlanba modnani, hogy valami az auráddal lehet gázos. :) Vagy a tulzott komolysággal van a gond. :)
7/7 anonim válasza:
Ha telleg jokepu vagy (amit ketlek mert akkor lenne nod) akkor felenk es/vagy csoro lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!