Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti nem féltek más lakására...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem féltek más lakására felmenni?

Figyelt kérdés
Kétszer randiztam valakivel, de van bennem egy hülye félelem, emiatt nem merek férfiak lakására felmenni, és ez erősen rontja a randevús élményeket. De úgy vagyok vele, hogy honnan tudom majd, eléggé kiismertem-e? Hónapokig randizhatunk, akkor sem derül ki. Én meg rémeket látok. Van valami tippetek vagy ötletetek, hogy oldhatnám meg?

2013. ápr. 3. 03:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Győzd le valahogy :)
2013. ápr. 3. 03:57
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes, attól függ honnan ered..Nálam pl onnan, hogy (oké hülyeség), de kiszolgáltatottnak érzem magam és félek, hogy bántalmaznak, eladják a szerveim, megölnek..hisz a gonosz sosem alszik, vagy csak túl sok gyilkos elméket néztem? lényeg a lényeg győzd le, vagy végy paprika sprayt...:P
2013. ápr. 3. 06:13
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
én nem parázok eddig még egy rendör sem tudott elkapni :))
2013. ápr. 3. 07:26
 4/7 hyatt ***** válasza:
81%

:) tényleg megnyugtat ha van nálad valami kis fegyver illetve tisztában vagy vele hogy meg tudod védeni magad (pl tudsz bunyózni is ha kell :P)

Egy paprika spray nem foglal sok helyet és bármikor jól jöhet. Lakásra nem megyek randizni, inkább szórakozóhelyekre vagy egyéb külsős helyekre.. de ezt gondolom embere válogatja.

szerintem nem gond ha kicsit óvatos vagy...

2013. ápr. 3. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak vele érzed ezt, vagy általában a férfiakkal? Ha csak vele, akkor inkább hallgass a megérzéseidre, biztosan van valami oka, hogy így érzed.

25N

2013. ápr. 3. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én múltkor egy néni lakására mentem fel. :-) Sok levelezés után ott nála találkoztunk. Én azon csodálkozok még most is, hogy és miért merte ezt megtenni. :-) Persze nem akartam tőle semmi rosszat csak megfektetni. Nem jött össze. Baby! Te nem bízol abban a pasiban! Vagy általában a pasikban. Azt gondolom ez nem baj! De ha meg nem bízol benne, mi a fenének találkozgatsz vele akárhol? :-)
2013. ápr. 3. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Maximum jó fényesre akarja kefélni a bundád! :-) Biztos nem a vesédet akarja ellopni! Persze én a helyedben nem mennék fel hozzá, inkább gyere hozzám! Meglátod jó lesz! :-)
2013. ápr. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!