Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van minden csajnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden csajnál olyan magasan a mérce? Ennek ellenére miért maradtak fent a ronda, undorító kinézetű fickók, miért tudtak ezek szaporodni?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem én ezt. Én egy ilyen ronda, nem vonzó külsejű gyerek vagyok, emiatt az összes randim után eltűnnek a csajok, de van, aki már a neten képet látva rólam eltűnik. Viszont mégis azt látom, hogy egy rakás okádék, még tőlem is rondább arcú gyerek jár sokszor igazán szép lányokkal és nem a pénzesekre célzok most, ezek csóró, sokszor igénytelen, drogos, alkesz arcok és mégis a lányok ezekre a ronda gyerekekre buknak és nem értem, hogy én ronda, de roppant értelmes gyerekként miért is nem kellek egy lánynak sem, miért utasítanak el.

Mit kéne csinálnom, talán rámásznom első randin és erőszakkal lesmárolnom őket vagy ez se segítene?

2013. ápr. 3. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
nagyon nem segítene,amúgy a stílus és a kisugárzás sokat segít
2013. ápr. 3. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem segítene...
2013. ápr. 3. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy csajnak szüksége van arra, hogy láthassa benned a "lovagot", aki megküzd érte a sárkánnyal. A családapát, aki egy 25 milliós hitelt is kezelni tud épp ésszel. A szeretőt, aki minden éjszaka kielégíti minden vágyát. És még sorolhatnám.

Ehhez nem kell Adonisz külső, nem kell 30cm-es pénisz és még csak milliomos szülői háttér sem. Csak annyi, hogy tudd, ezekre képes vagy, ha akarod.

2013. ápr. 3. 00:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy férfinak nem kell szépnek lennie. Egyszerűen csak legyen férfi, kisugárzáson , gondolkodásmódon humoron nagyon sok múlik. És semmiképp se erőszakoskodj az első randin se utána
2013. ápr. 3. 00:21
 5/6 anonim válasza:
Ne ezt ne tedd én lány vagyok és tuti elszaladnék ha erőszakkal lesmárolnál viszont legyél türelmes és kedves mutasd meg a lányoknak hogy belülről milyen vagy
2013. ápr. 3. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A kétezredik hasonló stílusú szánalmas rinyálásod után a helyedben nem nevezném magamat "roppant értelmes gyereknek". Ahelyett hogy minden nap idebüfized ezt a sok szerencsétlenséget, menj el dolgozni, akkor lesz pénzed ku.rvára. De ha ezért fizetnek akkor nem szóltam egy szót sem, jól megélhetsz a balfa.sz kérdéseid után kapott jutalékból. :D
2013. ápr. 3. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!