Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek az ilyen alakú lányok?
2013. ápr. 2. 22:09
13/21 anonim válasza:
Elég jó, sőt a kis izom még pluszban dob a dolgon. :)
14/21 anonim válasza:
Szép a külseje, de belülről is ennyire szép?
15/21 anonim válasza:
sztem átlagos alak... nagyobb melle lenne akkor különleges... persze nyilván nem rúgnám ki az ágyamból ;)
de amúgy inkább a tekintet és mosoly határozza meg... persze ez nem volt kérdés, csak mondtam.
JA, és túl vékony a csípője egy Ericson babához... de ez csak annak aki érti :D
16/f
16/21 anonim válasza:
háát nekem jobban tetszik ha kicsit zsírosabb a csaj... de ez is jó lenne
f 19
17/21 anonim válasza:
En téged néznélek meg kérdező ;)
18/21 anonim válasza:
A puncid is is ilyen izmos mint a képen lévő betétes csajnak? :-)
19/21 anonim válasza:
nekem nem elég hangsúlyos a dereka, jobban szeretem a formásabb csajszikat.
20/21 anonim válasza:
Test közepes 5-6/10
Arc ?/10 , a sok festéktől nem is látszik
Személy szerint én az arcot nézem, ha az bejön a test szinte lényegtelen, de a festékek miatt itt nem megállapítható!
A kép alapján nem jön be, bár lehet a belső értékei megfognának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!