Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin mosolyogni kell?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 08:20
1/12 anonim válasza:
Nem kell fülig érő vigyorral menni de azért ha tetszik valami azon kicsit nevess de ne röhögj !
2/12 anonim válasza:
Nem "kell"... de akkor ne is nagyon reménykedj másodikban. Honnan a francból szűrné le a partnered, hogy jól érzed magad, ha fancsali képet vágsz végig? Olyan nagy dolog mosolyogni?
3/12 anonim válasza:
Ne forgasd ki a szavaimat ! Csak azt mondtam, hogy nem kell az eröltetettség..
4/12 anonim válasza:
Bocs, nem forgattam ki a szavaid, elég nehéz is lett volna az első kommentre reagálni, mivel ugyanabban az időpontban írtam a sajátomat :D
Én csupán a kérdésre válaszoltam, és egyébként egyet értek a véleményeddel, de a kérdező nem is vigyorgásról/vihorászásról írt, hanem szimpla mosolygásról. Azért a kettő között elég nagy a különbség.
5/12 anonim válasza:
Mivel nem temetésre mész, nem árt.Persze csak akkor ha jól érzed magad,ez fontos jel a partnerednek.
6/12 anonim válasza:
Ha valakinek rondák a fogai az ne vigyorogjon. Ha a szemei is kicsik akkor a mosolygást is elfelejtheti.
7/12 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőm mondta hogy ne mosolyogjak.
2013. ápr. 2. 09:41
8/12 Csaba0007 válasza:
Nem, Agent 47 arckifejezését kell viselni. >:|
>:| = szexi
:) = undorító :D
9/12 A kérdező kommentje:
Lehetőleg normális válaszokat! :)
2013. ápr. 2. 10:21
10/12 anonim válasza:
A lány legszebb ékszere a mosolya.. ;)
(igen, ha tetszik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!