Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randin miről beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randin miről beszélgetnétek? Hozzáteszem, hogy ha nagyon jól és régóta ismernétek az illetőt.

Figyelt kérdés
kérlek mellőzzétek a minden féléről. meg általános dolgokról válaszokat. köszi :)

2013. ápr. 1. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
ha tényleg régről ismerem akkor ez nem lenne probléma,ha meg semmi nem jut az eszedbe akkor röhögjetek valami helyzeten amit láttál és elmesélsz neki,ha van közös sorozat/film amit szerettek akkor azt is simán megbeszélhetitek
2013. ápr. 1. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha régóta és jól ismeritek egymást, akkor szerintem nem is feltétlenül kell "szabályos" első randi, hogy elmentek valahova és magatokról beszélgettek... Inkább valami programot ajánlanék, és akkor ahhoz kapcsolódóan indulhat be a beszélgetés. Vagy elmenni egy romantikus helyre, ahonnan szép a kilátás, ahol egyedül lehettek, és akkor "testileg" is elkezdhettek ismerkedni. Nektek most szerintem fontosabbak a csókok, simogatások, egymás felfedezése "más szemszögből", mint hogy általánosan beszélgessetek.

Esetleg játszhattok olyat, hogy mindenkinek kell olyan dolgokat mondania magáról, amit meglepőnek tart, amire biztos nem gondolt volna a másik, stb. Vagy régi gyerekkori sztorik is előkerülhetnek. Garantált a nevetés, így a hangulat is oldottabb lesz.

Én úgy jöttem össze a barátommal, hogy előtte fél éve ismertem már, sokat beszélgettünk. Nem volt szabályos randink, de fél év ismertség után egyszer csak megcsókolt (egy koncerten, ahova együtt mentünk) és onnantól kezdve "járunk". Utána sem randiztunk a szó szoros értelmében, a következő találkozásunkkor elmentünk mászkálni csak úgy a városba, majd nálunk főztünk vacsit közösen. Utána együtt néztünk focimeccset, aztán a Margitszigeten sétáltunk, ilyenek voltak az első találkozásaink. Vagy csak egymásnál voltunk, feküdtünk az ágyon és öleltük, csókoltuk, simogattuk egymást (amíg nem volt szex). Ismerkedős beszélgetésünk nem nagyon volt, viszont bármilyen témáról órákat tudtunk dumálni, elég hasonló az érdeklődési körünk.

2013. ápr. 1. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
oké, te ismered régóta az illetőt, de az illető tudja ezt, hogy már régóta térképezted?
2013. ápr. 1. 12:56
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm azt a nagyon hosszút :) és utolsónak: igen, persze, hogy tudja. egy a hobbynk. onnan ismerjük egymást. már csókolóztunk is.. és azóta is flörtölgetünk.. majd alakul minden :)
2013. ápr. 1. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
a maghasadásról, kvantumfizikáról, virágokról.
2013. ápr. 1. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Régóta ismeritek egymást akkor ez nem lehet kérdés.
2013. ápr. 1. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:
azért kérdés.. mert előtte jóban voltunk de mióta rájöttünk, hogy bejövünk egymásnak... ezért félek egy kicsit.
2013. ápr. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!