Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fiúk örülnétek egy zöld-randinak?
Figyelt kérdés
Kitaláltam, hogy legyen egy olyan radni ahol minden zöld! Hát nem csodás? Zöld falak, zöld növények és zöld szőnyeg lenne benne. Szereznék valakitől zödl terítőt és plédeket is ha kell, azt még nem gondoltam át mennyire akarom bezöldségesíteni a szobát... Zöld teát innánk, spenótot ennénk, és a végén a zöldteás filtereket tennénk és csöpögtetnénk magunkra! Ilyen zöld ötletem még az életbe nem volt2013. ápr. 1. 21:56
21/24 anonim válasza:
aszittem valami olyasmi lesz, hogy közben felszámoltok egy illegális szemétlerakót, vagy összegyűjtitek a környékről az újrahasznosítható dolgokat xD
ezek is szarok, de amit írtál az mégszarabb!!!
22/24 anonim válasza:
hacsak nem tekernél valami zöldet mellé, nekem még az agyam is bezöldülne...
23/24 anonim válasza:
nekem irgalmatlan frusztráló lenne, hogy bárhová nézek minden zöld... és a saját ruhámra néznék mert az tuti vmi fekete, fehér, barna, kék vagy citromsárga... idegesítene, hogy ennyit vesződtél egy fäszsággal...
amúgy egy jóbarátom meg oda van a zöldért (kb mint egy kecske)... és kedvence a zöld szín, neki tuti tetszene..
24/24 anonim válasza:
Nekem tetszene az ötlet már csak a kíváncsiság kedvéért is. De eléggé sanszos, hogy kamu a kérdés, vagy itt nagy kefélés van érőben és a zöld mellé egy kis zöldre is rá lesz pippantva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!