Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy lenne-e esélyem a lányoknál? Mindig arra gondolok ,hogy biztos sose lesz csajom pedig szerintem jól nézek ki. Kb. 170 cm vagyok és 47 kg. A testem eléggé szálkás. Nem tudom van-e esélyem. 14 f.

2013. ápr. 1. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek alapján biztos, pont jó a magasságod. De 47kg kicsit kevés, a 13 éves kishúgom annyi/izmokkal/.
2013. ápr. 1. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:

A barátnom a gepárdtestével kb. 10 kilóval nehezebb mint te vagy, de ugyanilyen magas. Lányos alakod lehet, ami lányoknak értelemszeruen nem jon be. Nekem 15 évesen stabilizálódott nagyjából a súlyom, amiben sok volt a háj. Ha már a számoknál vagyunk én elégedett vagyok a durván 180 cm-mel, a durván 80 kg-mel és a 16,5%-os zsírtartalmammal.

Te még elég sokat fogsz noni, elérheted akár a 180-185cm-t is. Viszont a 47 kg nagyon kevés. Szerintem egy minimum 65 kg-re fel kéne híznod.

Véhezetul annyit, hogy sokminden a fejben dol el. Ha lesut rólad a magabiztosság és hogy védelmet tudsz nyújtani egy lánynak, támaszkodhat rád, akkor nincs gond. A személyiség nagyon fontos, szerintem fontosabb is mint a kulso. Legyél elégedett magaddal és tisztában a hibáiddal. Elso lépés az felé, hogy szeressenek, az, hogy szeresd magadat. Fiatal vagy még, én is az vagyok, elottunk az élet, és még sokminden megeshet.

2013. ápr. 1. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég önbizalom hiányos vagy..... 14-évesen azon aggódj hogy a töri dolgozatod jól sikerüljön.... Huzzál már bulizni KURVÁZNI.... ne told a faszbukot... ugy sose tudod meg hogy KIRÖHÖGNEK A PICSÁK (valószínű XD)....... vagy nem... ha meg megkérdezik miért vagy vasággyal 47kg akkor mond hogy füvezel..... :/
2013. ápr. 1. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) végül is van önbizalmam és vicces is vagyok és az oszttársaimhoz képest sokkal komolyabb.
2013. ápr. 1. 19:01
 5/7 anonim válasza:
szerinted jól nézel ki???? behalok.... XD tökfej .... beképzelt vagy és ennyi ezert nem kapsz csajt :P
2013. ápr. 2. 15:51
 6/7 anonim válasza:

ja nekem is van és jól nézek ki és jó a testem és tetszem magamnak....

meddig tudnád ezt fojtatni?

nem unod már

de egyébként megmondom a frankot túl nagyképű vagy és ennyi :P

2013. ápr. 2. 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy a többi velem egykorúhoz képest.És egyáltalán nem vagyok nagyképű
2013. ápr. 2. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!