Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem?
A barátnom a gepárdtestével kb. 10 kilóval nehezebb mint te vagy, de ugyanilyen magas. Lányos alakod lehet, ami lányoknak értelemszeruen nem jon be. Nekem 15 évesen stabilizálódott nagyjából a súlyom, amiben sok volt a háj. Ha már a számoknál vagyunk én elégedett vagyok a durván 180 cm-mel, a durván 80 kg-mel és a 16,5%-os zsírtartalmammal.
Te még elég sokat fogsz noni, elérheted akár a 180-185cm-t is. Viszont a 47 kg nagyon kevés. Szerintem egy minimum 65 kg-re fel kéne híznod.
Véhezetul annyit, hogy sokminden a fejben dol el. Ha lesut rólad a magabiztosság és hogy védelmet tudsz nyújtani egy lánynak, támaszkodhat rád, akkor nincs gond. A személyiség nagyon fontos, szerintem fontosabb is mint a kulso. Legyél elégedett magaddal és tisztában a hibáiddal. Elso lépés az felé, hogy szeressenek, az, hogy szeresd magadat. Fiatal vagy még, én is az vagyok, elottunk az élet, és még sokminden megeshet.
ja nekem is van és jól nézek ki és jó a testem és tetszem magamnak....
meddig tudnád ezt fojtatni?
nem unod már
de egyébként megmondom a frankot túl nagyképű vagy és ennyi :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!