Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem sikerül pasit találnom normális kapcsolathoz?
Nagyon átérzem a helyzetedet. Nálam teljesen ez volt. 17 évesen már vőlegényem volt, nagy szerelem stb. utána évekig nem találtam senkit sem! Jött egy véletlen és ismét találtam magamnak olyat akit imádhatok! :) Annyiszor feltettem ezt a kérdést... de hidd el, türelem, várás (tudom, ezek a legnehezebbek, de nem tudsz jobbat csinálni). Inkább várj, mert mikor én türelmetlenül kutattam csak az olyanokba futottam bele, akik átvertek!
17 vagy, fiatal. Élvezd az életet, buli, haverok stb. Idővel jön ez is! Ne ess abba a hibába mint én hogy erre várok. Élvezd az életet, majd jön akinek jönnie kell!
én sem találok normális kapcsoalthoz egyelőre normális lányt, szóval átérzem a fájadalmadat kedves kérdező :)
Bár én ugy gondolom hogy ami késik nem múlik. Majd lesz valami helyes okos lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!