Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagy csajozó meg tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagy csajozó meg tud változni?

Figyelt kérdés

15-től kb 23 éves koráig nagy csajozó volt. Megcsalta minden barátnőjét, voltak csak szexről szóló kapcsolatai stb azt mondja "Jó nagy r*hadék voltam mindig a csajokkal". De azt mondja velem komolyabban tervez, én más vagyok neki, engem nem csak szexre akar. 2 hónapja járunk és még nem jött fel szóba a szex, csak csók volt. Azt mondja nem akar siettetni semmit, neki így is jó még ahogy most vagyunk. Kedves hozzám stb. De meg tud valaki változni?

Most 25 éves.

2013. márc. 31. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenki kijöhet a rutinból.

Azért egy 15 éves kisfiút nagy csajozónak hívni elég mókás.

2013. márc. 31. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, 15 évesen kezdett el csajozni. Akkor összejött valakivel és együtt volt vele 17 éves koráig, de már 17 évesen megcsalta azt a lányt. És onnantól kezdve mindig volt valakije, hosszabb-rövidebb, egyéjszakás, megcsalós stb.
2013. márc. 31. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
What if I told ya : Minden csajnak ezt mondta.
2013. márc. 31. 18:29
 4/4 RaZeR1912 ***** válasza:
Megváltozni meg lehet de csak akkor ha valamire rá jön magától (kicsi az esélye) vagy valaki felnyitja a szemét (kicsit nagyobb az esélye) vagy csak az általános duma hogy "te nem csak szexre kellesz"(ennek van a legnagyobb esélye) de sose tudni :)
2013. márc. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!